Bizimevler 9 Projesi Satışa Çıkıyor

Bizimevler 9 Projesi Satışa Çıkıyor

İhlas Holding, Avcılar'ın Firüzköy'de hayata geçireceği Bizimevler 9 projesi için satışa çıkmaya hazırlanıyor. 36 ayda tamamlanması planlanan Bizimevler 9 projesinin mayıs ayında satışa çıkması planlanıyor.

A+A-

İhlas Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

İnşaat sektöründe 30 yılı geride bırakan 20 binden fazla aileyi ev sahibi yapan İhlas İnşaat, yeni projelerine hız verdi. 2021 yılında 3 projesini teslim etmeye hazırlanan firma, yeni projesi için start verdi. 

5 BİNİ AŞKIN KONUTTA TESLİMAT

Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlayacak İhlas Yapı, daha önce 5 bini aşkın teslimata ve üç projeye imza attı. Birinci sınıf inşaat kalitesinin yanı sıra huzurlu, nezih ve ayrıcalıklı aile hayatı konseptine de önem veren şirket yeni projesine Avcılar Firüzköy'de başlıyor.

YÜZDE 45'İ ARSA SAHİBİNİN

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçmesi planlanan  Bizimevler 9  projesi için inşaat projesi yapmak üzere hasılatın yüzde 45'i arsa sahibine ait olacak şekilde hasılat paylaşım sözleşmesi imzalandı. 

36 AY SONRA TESLİM

Toplam 14 bin 607 metrekare  yüzölçümlü arsa üzerinde inşa edilmesi planlanan Bizimevler 9 projesi konut ve iş yerinden oluşacak. Mayıs ayında inşaatına başlanarak satışa çıkması planlanan projenin 36 ayda tamamlanması planlanıyor.

İhlas Holding'in KAP açıklaması:
İstanbul ili Avcılar İlçesi Firüzköy Mahallesi 648 Ada 5 parselde kayıtlı 14.607 m² yüzölçümlü arsa üzerinde konut ve iş yerinden oluşan Bizimevler 9 adı verilecek inşaat projesi yapmak üzere hasılatın %45'i arsa sahibine ait olacak bir hasılat paylaşım sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu projenin Mayıs ayında başlayıp 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır. 

Not: Kullanılan görsel Bizim Evler projesinin önceki etaplarına aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.