Bizim Evler Güzelce Projesinde Satılık Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bizim Evler Güzelce Projesinde Satılık Daire Fiyatları Ne Kadar?

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

A+A-

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi. Projede toplam 17 blok ile bulunuyor. Bloklar 7 ile 10 kat yüksekliğe sahip. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor.

Bizim Evler Güzelce projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Toplam 688 adet daire ile 116 ticari birime yer verilen proje, 'İstanbul’dan daha eşsiz' olarak nitelendiriliyor. 

3 metrelik tavan yüksekliğine sahip daireleriyle ferah yaşam sunulan Bizim Evler Güzelce, şehrin en işlek otoyolu E5’in üzerinde konumlanıyor. Bizim Evler Güzelce’de, tıpkı deniz manzarası gibi uçsuz bir peyzaj alanına yer veriliyor. Projede, koşu parkuru, biisklet yolu, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası, iki adet futbol sahası, kapalı havuz, fitness salonu, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler... 

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan 2+1'lerin net alanları 93 metrekare, 3+1'lerin net alanları 116 ile 130 metrekare; 4+1'lerin net alanları ise 150 ile 155 metrekare olarak tasarlandı. 

Projede, mescid, 2 adet sosyal tesis ve kreş de bulunuyor. 64 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrılan Bizim Evler Güzelce, Güzelce Marina'ya, Mimaroba ve Mimarsinan'a, Büyükçekmece Sahile olan yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları...

2 oda 1 salon: 4 milyon 800 bin Türk Lirası'ndan,

3 oda 1 salon: 5 milyon 200 bin Türk Lirası'ndan,

4 oda 1 salon: 5 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.