Biva Doc's Nuova Otel Konforunda Rezidans Hayatı Sunacak

Biva Doc's Nuova Otel Konforunda Rezidans Hayatı Sunacak

Kuşadası’nın en büyük projesi Biva Mimarlık imzasıyla yükseliyor. Denize sıfır arazide 890 konut olarak hayata geçirilecek olan Biva Doc's Nuova projesi otel konforunda rezidans hayatı sunacak.

A+A-

Avrupa’nın en yüksek çelik binasını İzmir’de hayata geçiren Biva Mimarlık, rotasını sahil beldelerine çevirdi. Kuşadası’nın en büyük projesini inşa eden Biva Mimarlık Foça ve Dikili’de de projeler üretiyor. Biva Mimarlık’ın Kuşadası'nın en gözde lokasyonlarından biri olan Hacıfeyzullah Mahallesi'nde 21.000 metrekare arsa üzerinde hayata geçireceği Biva Doc's Nuova projesi 120.000 metrekare inşaat alanına sahip. 9 katlı 3 bloktan oluşan projede villaların yer aldığı bir blok da yer alıyor.

biva-kusadasi-satilik.jpg

Denize sıfır 12 ay yaşam

Denize sıfır arazi üzerinde hayat bulan Biva Doc's Nuova projesi hakkında bilgi veren Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “Projemiz 890 konuttan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 12 ay yaşanabilir bir konsept oluşturduk. Modüler sistemle inşa edilen projede daireler başka bir daire ile birleştirilip daha geniş daireler elde edilebiliyor. Daireleri eşyalı olarak 2025 yılında sahiplerine teslim ediyoruz. Çok ciddi kira getirisi olan bir proje. Hem yatırım amaçlı hem de yazlık olarak değerlendirilebilir. Çok avantajlı olduğu için çok fazla talep görüyor. Özellikle yurt dışından yatırımcılardan çok fazla talep alıyoruz. Lansman için bir satış kotası belirlemiştik. Saat 10’da lansmanımız başladı. 1 saat içerisinde satışa çıkardığımız tüm daireler satıldı. Lansmandan satın alan yatırımcılarımızın da kazanacağı fiyatlarla satışa çıktık” dedi.

Ada’nın vizyonunu değiştirdik

“Kuşadası’nda çok farklı bir konsept oluşturduk” diyen Yılmaz, “Biva’nın gelmesiyle Ada’nın vizyonu değişti. Bölge bizi çok sevdi. Biz de bölgeyi çok sevdik. Ada’da ciddi bir yatırımımız var. Bunu daha da büyüterek Ada’daki varlığımızı devam ettireceğiz. Bizden sonra büyük inşaat şirketleri de arayışa başladı” dedi. Projenin kendi başına bir yaşam alanı olacağını ifade eden Yılmaz, “5 yıldızlı bir otelde bulunan tüm imkanlar bu projemizde olacak. SPA, havuz, hamam gibi sosyal alanlara yer verdik. Ticari alanlarda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her şey olacak” şeklinde konuştu.

vahap-yilmaz-002.jpg

Foça’da uygun fiyatlı villa projesi

“İzmir’in orta segment müstakil yaşam projesine ihtiyacı var” diyen Vahap Yılmaz bu ihtiyacı karşılamak için Foça’da proje geliştirdiklerini belirtti. Yılmaz şu ifadelere yer verdi: “Biz de Biva Mimarlık olarak bu ihtiyaca yönelik projeler geliştirmeye karar verdik. Gerenköy’de 4 mevsim yaşanılabilecek villa projeleri yapıyoruz. Ion Evleri projemizde, evleri küçültüp bahçeleri büyüterek daha ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunduk. Çevredeki villa fiyatlarının neredeyse yarı fiyatına villa satıyoruz.  Projemizde 93 villa ve 1 adet ticari alanımız bulunuyor. 10 adet de 1+1 daire bulunuyor. Toplamda 104 bağımsız bölümden oluşuyor. Her evin ortalama 450 metrekare bahçesi bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başladık. Hedefimiz 2024 Mart’ında anahtar teslimlerini gerçekleştirmek. Foça Gencelli bölgesinde denize sıfır arazide 200 adet rezidanstan oluşan projemize başladık. Bu projeyi de yıl sonunda bitirmeyi hedefliyoruz.”

Bayraklı ve Dikili’de yeni proje

Yılmaz, “Bayraklı’da satın aldığımız arsalarda 3 proje hayata geçireceğiz. Bayraklı projemizi üç etapta tamamlayacağız. Birinci etabın ruhsatını aldık, inşaatına başlıyoruz. Dikili’de denize sıfır bir arsa satın aldık. Yaz sonunda inşaata başlamayı planlıyoruz. 126 adet 1+1 konuttan oluşan bir proje” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.