Birarabam Aracılığıyla Taşıt Kredisi

Birarabam Aracılığıyla Taşıt Kredisi

Araba insanın hayatında büyük bir kolaylık sağlar. Bazen sadece markete alışverişe gitmek, bazen de ailemizle, çocuklarımızla, arkadaşlarımızla birlikte şehrin öbür ucundaki bir yere gidip güzel zaman geçirmek isteriz.

A+A-

Bunun için toplu taşıma aracı kullanmak hem yorucudur, hem de uzun zaman alır.

Alışveriş yapmak istesek poşetleri taşıyamayız. Taksi kullanalım desek bir dünya para veririz. Bu yüzden eskiden lüks bir durum olan araba kullanımı artık ihtiyaç haline gelmiştir. Ancak ülkemizde yüksek vergi oranları arabaları çok pahalı hale getirmiştir. Nakit para verip de araba alamayan insanlar banka kredileriyle borca girerek araç sahibi olma yolları arıyorlar.

Ancak banka kredisi almak da o kadar kolay olmuyor. Çünkü bankalar tarafından verilen araç kredilerinde yüksek faiz oranları uygulanıyor. Bu sebeple insanlar faizsiz kredi alabilmenin diğer yollarını aramakta, bu yüzden de özel firmalara başvurmaktadır. Birevim şirketi bireylerin bankalardan faizsiz ve peşinatsız ev ve araba kredisi almasını sağlayan bir aracı firmadır.

Ev kredilerinde kolaylık sağladıkları gibi araç kredilerinde de kolaylık sağlamaktadırlar. Bu faaliyetlerinin ismi Birarabam olarak geçmektedir. Daha fazla bilgi almak için Birarabam sitesine gidebilir ve Birarabam yorumları sayfasından müşteri görüşlerini okuyabilirsiniz. Siz de memnun kalırsanız sayfada Birarabam yorumları yazabilirsiniz.

Birarabam’ın Sağladığı Kolaylıklar

Birevim müşteri memnuniyetini önde tutmaktadır. İnsanların araba almasını teşvik etmek amacıyla Birevim’in alt markası olarak Birarabam markasını oluşturmuştur. Faiz ya da vade farkı ödemek istemeyen kişiler buraya başvurmaktadır. Böylece 66 aya kadar vade imkanıyla yeni veya ikinci el arabalarına sahip olurlar. Aylık taksit tutarını kendiniz belirlersiniz. Peşinat verme zorunluluğu da yok.

Sadece araba teslim alınmadan önce ve alındıktan sonra küçük bir miktar çalışma bedeli alınır. Ayrıca kamu çalışanlarına, engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere kolaylık sağlayan kampanyalar da düzenlenmektedir. Bunları https://www.faizsizev.org/ sitesinden takip edebilirsiniz.

Birarabam Firmasına Ulaşmak İçin Ne Yapmalıyım?

Birarabam ile faizsiz araba almak isteyenler, Birarabam sitesindeki formu doldurarak veya 444 23 53 numarasını arayarak Birarabam çalışanlarıyla iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.