Bilkent Nazende Projesi Satışa Çıktı

Bilkent Nazende Projesi Satışa Çıktı

Rast Yapı'nın Ankara'da 120 bin metrekarelik alanda hayata geçirdiği 315 konutluk Bilkent Nazende projesinin lansmanı yapıldı.

A+A-

120 bin 159 metrekarelik alanda yükselen proje mimarisi ile de katılımcılardan tam not aldı. Projenin açılış konuşmasını yapan RAST İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca, Bilkent’in en yeşil projesini Ankaralılar ile buluşturmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti anlattı.

bilkent-nazende-projesi.jpgEv içinde ev fikrinden yola çıkılarak oluşturulan Bilkent Nazende, sosyal olanakları ile de kalıcı bir konfor sağlıyor. Manzaraya hâkim balkonları ile hayal edilenin ötesinde yaşam imkânı sunan proje 53 metrekare balkonu ile kaliteli bir yaşam fırsatı sunuyor.

bilkent-nazende.jpg

Büyüleyici peyzajı ile Ankara’nın çehresi değişiyor

2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1, 6+1 dubleks konut tipi sunan projede, toplam 315 konut bulunuyor. 14 bin 915 metrekare peyzaj alanı sunan Nazende, ikisi yatay üçü dikey şekilde tasarlanan ve her açıdan manzaraya açık blokları ile doğayı kucaklıyor. Ortak kullanıma sahip iç avlusu, dinlenme-eğlenme ve zaman geçirme aktivitelerine cevap veren tasarımları ile de fark yaratıyor.

bilkent-nazende-rast-insaat.jpg

Sosyal yaşam ayağınızın altında

Projede, kapalı sosyal tesis alanları bulunuyor. Yüzme havuzu, sauna, fitness center, vitamin kafe, parti odası, sinema, basket sahası, müzik odası, oyun odası imkanlarını da konut sahipleri ile buluşturuyor

rast-insaat-ankara.png

Bilkent Nazende’de 2021 Nisan’da yaşam başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.