Beykoz'da İmar Sorunu Çözülüyor

Beykoz'da İmar Sorunu Çözülüyor

Ak Parti Beykoz belediye başkan adayı Murat Aydın mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Beykoz'un imar sorununu çözeceklerini belirten Aydın tapuların vatandaşa teslime edileceğini belirtti.

A+A-

 Aydın,  imar ve mülkiyetle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında konuştu. Aydın, “Sakın yerlerinizi satmayın. Bir santimetre kare yerinizi bile satmayın. Bu zenginlik sizin hakkınız ve sabrederseniz bu hakkınızı alacaksınız” ifadelerini kullandı. 

'' Beykoz’a çok güzel hizmetler götüreceğimiz''

Aydın, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''AK Parti teşkilatındaki arkadaşlarla tanıştık ve ardından Beykozlu hemşerilerimle tanışmaya başladım ve üzerimdeki tedirginlik tamamen kalktı hamdolsun. Adeta yeniden doğmuş gibi hissetmeye başladım. Ben yeni bir Beykozluyum ve benden önceki Beykozlularla kucaklaşıyoruz. İnşallah Beykoz halkının desteğiyle ve sizlerin de yeniden seçilmesiyle Beykoz’a çok güzel hizmetler götüreceğimizi düşünüyorum.''

“Beykoz bir sara yakın mülkiyet sorunuyla boğuşuyor”

Mülkiyet ve tapu sorunu ile ilgili konuşan Aydın, ''Ben Beykoz’la ilgili çok ciddi araştırmalar yaptırdım ve bu çalışmaları gerek belediyemiz gerek diğer kurumlarla karşılıklı test ettim. Yaklaşık bir aydır da Beykoz’un sokaklarında, mahallerindeyiz. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı’ndaki kardeşlerimizle birlikte vatandaşlarımızla, esnafımızla hemhal oluyoruz. Beykoz neredeyse bir asra yakın bir süredir mülkiyet sorunuyla boğuşuyor. Mülkiyet konusu büyük oranda çözülmüş olmasına rağmen şimdi de imar sorunuyla ilgili haklı ve ciddi bir beklenti var. Gariban gelmiş başını sokacak bir yer yapmış ve son yıllara kadar ‘ne zaman başıma yıkılır?’ korkusuyla yaşamış. Ardından büyük bir kısmı tapularını elde etmiş, bir kısmı orman vs. gibi ihtilaflarının çözülmesi için halen daha bekliyor. İnşallah bu ihtilafların da en kısa sürede çözülmesiyle onlar da tapularına kavuşacaklar. İmar planlarıyla ilgili çok başlı bir yapı var burada'' dedi.

“Beykoz’da mülkiyet yüzde 90 oranında çözülmüş”

Aydın, ''Benim tespitim bu konular yüzde doksan ölçeğinde hallolmuş, yüzde onluk bir kısmı kalmış. Bu da Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle, İBB’de Sayın Binali Yıldırım Başkanımızın tecrübesiyle ve bizim de kuracağımız ekip,  tecrübemiz ve azmimizle hızlı bir şekilde bu süreçteki sorunları çözmek için gayret göstereceğiz. Beykoz maalesef yıllarca bu sorunlara saplanıp kalmış. Elbette insanın önceliği mülkiyet, eğitim gibi temel ihtiyaçlar oluyor. Artık bundan sonraki süreçte Beykoz gideceği yolu, yönü ve yeri belirlemeli. Aldığım bilgiler, beklentiler ve talepler Beykoz’un daha mutlu, daha zengin ve daha huzurlu olması yönünde'' açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.