Beşiktaş Abbasağa Projesi İçin TOKİ ile Anlaşma Sağlandı

Beşiktaş Abbasağa Projesi İçin TOKİ ile Anlaşma Sağlandı

Kiler GYO ile TOKİ Beşiktaş Abbasağa projesi için beklenen imza atıldı.

A+A-

Kiler GYO, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 ada 1 parselde bulunan taşınmaza ilişkin arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 2. ve nihai oturumuna katılım göstermiş ve en yüksek telifi sunmuştu. 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 ada 1 parselde bulunan taşınmaza ilişkin arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

203 milyon TL teklif verdi

Kiler GYO, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 ada 1 parselde bulunan taşınmaza ilişkin arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinde arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 450 bin TL, arsa satışı karşılığı idare payı gelir oranı olarak yüzde 14 ve arsa satışı karşılığı idare payı geliri olarak 203 milyon Türk Lirası ile en yüksek teklifi sunan şirket oldu.  

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı. Konut fonksiyonlu arsa alanı 17 bin 665 metrekare olarak belirlendi. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi sonucu arsa üzerinde geliştirilecek proje kapsamında Şirketimiz payı %99 olan Beşiktaş Abbasağa Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalanmıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.