Bahçeşehir Royal Projesinin Kaba İnşaatı Tamamlanıyor

Bahçeşehir Royal Projesinin Kaba İnşaatı Tamamlanıyor

Şehru İnşaat imzasıyla Torbalı Ayrancılar'da hayata geçirilen Bahçeşehir Royal projesinin kaba inşaatı tamamlanıyor. Projedeki dairelerin yüzde 53'ünün satıldığı belirtildi.

A+A-

Şehru İnşaat, Ayrancılar’daki Bahçeşehir Royal projesini teslim etmek için inşaatını sürdürüyor.

44 bin metrekare alan üzerinde yüzde 25 yeşil alan 6 blok olarak yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje 340 konut ve 8 tane dükkandan meydana geliyor.

Şehru İnşaat’ın bu projesinin yüzde 75’i tamamlanırken son bloğun da çalışmalarına başlandı. Proje içerisinde yer alan son bloğun betonunu döken firma kaba inşaatı tamamlanan diğer blokları da sahiplerine yetiştiriyor. 

sehru-insat-torbali.jpg

Kısa sürede evleri müşterilerine teslim etmeye hazırlanan firma satışlara devam ediyor. Firma yetkilileri projedeki konutların yüzde 53'ünün satıldığını belirtti.

PROJE ÖZELLİKLERİ

Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları, kamelyalar, açık hava dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, fitness center, yoga, pilates, SPA, sauna, hamam, bay ve bayan giyinme odaları, duş ve soyunma kabinleri, kafeterya, otopark, 7 gün 24 saat özel güvenlik, ankastre beyaz eşya ( fırın, ocak ve davlumbaz) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.