Babacan Holding'ten Kavaklı'ya Yeni Proje

Babacan Holding'ten Kavaklı'ya Yeni Proje

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da 60 dönümlük bir alanda yeni bir sahil kasabası inşa ediyor. Proje kapsamında 150 adet konut, yeme – içme alanları, 120 odalı apart otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi inşa edilecek.

A+A-

Babacan Holding yeni proje inşa etmek için kolları sıvadı. Babacan Holding, Maliye ve Hazine Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda yer alan 60 bin metrekarelik bir arazi satın aldı.

Sahil kasabası geliyor

Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa edecek olan Babacan, yeni projesi kapsamında yaklaşık 150 adet konut, yeme – içme alanları, 120 odalı apart otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi yer alacak.

Babacan Kavaklı projesinin sosyal donatı alanları arasında spor alanı, sinema, tiyatro, çarşı, tenis kortları ve yüzme havuzu bulunacak. 

450 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Babacan Kavaklı sahil kasabası projesi yatay mimari konseptinde inşa edilecek.

Ne zaman satışa çıkacak?

Babacan Kavaklı projesi henüz satışa çıkmadı. Projenin ne zaman satışa çıkarılacağı ise henüz belli değil. İnşaat çalışmalarının başlamadığı projede zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Babacan Kavaklı projesinin projelendirme ve geliştirme çalışmaları da devam ediyor. 

Doğanın ve denizin tüm güzelliklerini sunulacak olan ve  çok farklı bir kompleks yapı şeklinde inşa edilecek Babacan Kavaklı projesi, Türk örf ve adetlerini içinde barındıran tatil köyü modelinde tasarlanıyor

Babacan Holding'in Babacan Central, Babacan Premium, Babacan Palace, Babacan Port Royal İstanbul ve Prime Suites projelerine devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.