Avcılar Lusso'da Yaşam Başladı!

Avcılar Lusso'da Yaşam Başladı!

Avcılar İnşaat, son projesi Avcılar Lusso Bornova’da anahtar teslimlerini törenle gerçekleştirdi. İzmir’deki en büyük daire seçeneklerinin olduğu Lusso’yu zamanında teslim eden Avcılar, yerli ve yabancı yatırımcılarından da tam not aldı.

A+A-

Pandemi sürecinde artan inşaat maliyetlerine karşı yatırımcısını koruyarak tüm projelerini “erken” teslim eden Avcılar İnşaat, enflasyonist ortamda yine yatırımcısının yanında yer aldı. Hızla yükselen fiyatlara karşı, yatırımcısına bunu yansıtmayan Avcılar İnşaat, İzmir’deki en büyük daire seçeneklerinin olduğu Lusso’yu da zamanında teslim etti. Avcılar Tanıtım Ofisi’nde törenle mega lüks projenin anahtarları, yatırımcılara teslim edildi. Konutlarını almaya gelen ev sahipleri “En ince detaya kadar her şey düşünülmüş, olağanüstü kaliteli” dedi. Yatırımcılar duygularını “Muhteşem, fevkalade, bayıldım” diyerek üç kelimeyle anlattı. İzmir iş dünyasını buluşturan projede açık ara en iyi konut projesi olduğunu söylediler.

idris-avci-006.jpg

DÜNYA MARKALARI LUSSO ÇARŞI’DA

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Lusso projesiyle yatırımcıların Avcılar'a duyduğu güveni vurgulayarak, insan hayatını zenginleştirmeye odaklandıklarını belirtti. Lusso projesinde Dünya markalarını ağırlayarak, mega lüksü ve yaşama anlam katan lüksü bir araya getirdiklerine dikkat çeken Avcı "İnşaat sektöründeki dalgalanmalara meydan okuyarak, güvenle dolu bir geleceği inşa etmeye devam ediyoruz. Çünkü inancımız, yatırımcılarımıza duyduğumuz güvenden ilham alıyor" dedi.

avcilar-lusso-satilik.jpg

BAHÇELİ REZİDANS

Villa bahçe yaşamını rezidans konforu ile birleştiren Avcılar Lusso Bornova’da birbirinden lüks ve büyük bahçe teraslı daireler ile ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Hem iç mekanlar hem de bahçe kullanımları geniş alanlara sahip.

ÇEVRECİ BİNA

Avcılar Lusso Bornova, çevreci ve ekosisteme duyarlı "Yeşil Bina" olarak tasarlandı. Bina yapımında toksit malzeme kullanılmadı. Ortak alanlar, yenilebilir enerji kaynaklarıyla kendi enerjisini üretme teknolojisine sahip. Bu yüzden de ortak giderlerde aidat derdi yok.

4000 METREKARELİK SOSYAL ALAN

4000 metrekarelik devasa sosyal alanı var. Açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, spor alanları, fitnes, pilates ve kick box salonu, kreş, sinema salonu, çocuk oyun alanı, hobi salonu, masa tenisi salonu ile kreş yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.