Avcılar Lusso'da Fiyatlar 19 Milyon 950 Bin TL'den Başlıyor

Avcılar Lusso'da Fiyatlar 19 Milyon 950 Bin TL'den Başlıyor

Avcılar İnşaat imzasıyla Bornova'da hayata geçirilen Avcılar Lusso projesinde 4+1 ve 5+1 konutlar 19 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatla faizsiz, kefilsiz 15 ay vade imkanı sunuluyor.

A+A-

Avcılar İnşaat'ın Bornova'da geniş aileler için tasarladığı Avcılar Lusso projesinde 4+1'den 9+2'ye kadar farklı seçenekler yer alıyor. 4+1, 5+1, 6+2, 7+2, 9+2 daire seçenekleri 155 ile 1000 metrekare arasında değişiyor.

4.000 metrekare peyzaj alanı ve 1.500 metrekare sosyal alana sahip projede 150 ile 500 metrekare arasında değişen ticari alan seçenekleri de bulunuyor.

İnşaat çalışmaları tamamlanan projede yaşam başlıyor.

YEŞİL BİNA

Avcılar Lusso çevreci ve ekosisteme duyarlı "Yeşil Bina" olarak tasarlandı. Bina yapımında hiçbir toksit malzeme kullanılmıyor. Ortak alanlar için gerekli enerji, yenilebilir enerji kaynaklarıyla, kendi üretme teknolojisine sahip. Dolayısıyla ortak giderlerde aidat derdi olmayacak.

4 BİN METREKARE SOSYAL ALAN

Projede ayrıca 4 bin metrekarelik sosyal alana yer verildi. Açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, spor alanları, fitnes, pilates ve kick box salonu, kreş, sinema salonu, çocuk oyun alanı, hobi salonu, bilardo ve masa tenisi salonu ile kreş bunlardan sadece bir kaçı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.