Ataşehir Yenisahra ve Barbaros'ta 40 Yıllık İmar Sorunu Çözülüyor

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros'ta 40 Yıllık İmar Sorunu Çözülüyor

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, "Yenisahra ve Barbaros mahallemizin 1/5000 ve 1/1000'lik planlarını cuma günü büyükşehir meclisinden çıkarıp 40 yıllık sorunu çözeceğiz" dedi.

A+A-

Ataşehir'in yıllardır kronik sorunu haline gelen imar problemi çözüme kavuşuyor. Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem imar müjdesi verdi. 

Erdem, Barbaros Mahallesi'nde seçim çalışmalarında bulundıu. Erdem, "40 yıllık Yenisahra ve Barbaros mahallelerimizin 1/5000 ve 1/1000 imar planlarını cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediyemiz'in meclisinden çıkaracağız. Bölgemiz maalesef yıllardır ihmal edilmiş. Yıllardır beklenen imar maalesef çıkarılamamıştır. Bizler devreye girdik. Büyükşehir Belediye İmar Komisyonumuz ile beraber ön görüşmelerimizi yaptık. Arkasından da İmar Daire Başkanlığı ve Planlama Müdürlüğü ile beraber son 25 gündür Büyükşehir ekibi çalışarak bugün meclisin gündemine alındı. Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" ifadelerini kullandı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.