Atakent Panorama 27 Ayda 3 Kat Kazandırdı

Atakent Panorama 27 Ayda 3 Kat Kazandırdı

Ataseven Group tarafından Çiğli’de hayata geçirilen Atakent Panorama projesi lansmandan bu yana yatırımcısına 3 kat kazanç sağladı. Projenin satış müdürü Turgay Seyhan, “Lansmanda 319 bin TL’ye sattığımız daireler 920 bin TL’ye alıcı buluyor” dedi.

A+A-

Ataseven Group’un Çiğli’deki 17.087 metrekarelik kendi arsası üzerine zemin+11 katlı 5 blok olarak inşa ettiği Atakent Panorama projesi 240 konuttan oluşuyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Atakent Panorama projesinde 151 ve 154 metrekarelik iki tip daireye yer verildi. Dairelerin tamamı körfez manzarasına sahip.

3 etap olarak inşa edilen projenin ilk iki etabında satışlar ve teslimler tamamlandı. Satışların yüzde 50 oranında tamamlandığı 3. Etap ise yıl sonuna kadar tamamlanacak.

atakent-panorama-satilik.jpg

3. ETAP ERKEN SATIŞA ÇIKTI

İlk iki etapta stoklar tükendiği için 3.etapta planladıkları tarihten daha erken sürede satışa çıktıklarını ifade eden Atakent Panorama satış müdürü Turgay Seyhan, “3. Etapta belli bir inşaat seviyesine ulaştıktan sonra satışa çıkmayı planlıyorduk. Ancak talep çok fazla olunca 3. Etap satışlarımıza erken başladık. 1. ve 2. etapta satışlarımızı tamamladık. 3. Etaptaki konutlarımızın da yüzde 50’sinin satış seviyesine ulaştık” dedi.

turgay-seyhan.jpg

HİÇBİR PROJEMİZDE TESLİM TARİHİMİZİ AKSATMADIK

Projemizin 3. Etabını bu yılın sonunda teslim etmeyi planlıyoruz diyen Seyhan sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Pandemi koşulları izin verirse taahhüt ettiğimiz tarihten daha erken sürede teslimlerimizi gerçekleştireceğiz. Firma olarak bugüne kadar hiçbir zaman teslim tarihimizi hiç aksatmadık. Ya zamanında ya da erken teslim ettik.”

FİYATLAR 819 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Atakent Panorama 3. Etapta fiyatlar 819 bin TL ile 935 bin TL arasında değişiyor. Garantör bankalardan konut kredisi kullandırılabiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.

atakent-panorama-fiyat.jpg

27 AYDA 3 KAT KAZANDIRDI

Lansmandan konut alan yatırımcıların 3 kat kazanç sağladığını belirten Seyhan, “Biz lansmana çıkarken 319 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktık. 319 bin liraya sattığımız daireler geçen ay 920 bin liradan alıcı buldu. Lansmanda satın alan bir müşterimiz 27 ayda 3 kat kazanç elde etti. Projenin 3. Etabı da tamamlanıp sosyal alanlar faaliyete girdiğinde projenin gerçek değeri de ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

AVANTAJLI BİR LOKASYON

Proje lokasyonunun birçok avantajı aynı anda sağladığını belirten Seyhan son olarak şunları dile getirdi, “Hem zemin, hem sosyal alan, hem manzara hem de ulaşım imkanları anlamında çok avantajlı bir lokasyona sahibiz. Projemizden tüm İzmir’i görebiliyorsunuz. Aynı zamanda İzmir’in neresine giderseniz gidin projemizi görebiliyorsunuz. Çok geniş sosyal alanlarımız var. Pandemi sürecinde vatandaşlar hiç sıkılmadan site içerisinde keyifli vakit geçirebilecek. Belediye otobüsüyle 10 dakikada Mavişehir’deki AVM’lere ulaşabiliyorsunuz. Konutlarımızın içerisindeki donatılar da oldukça iyi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.