Atakent Didim Mavi'de Fiyatlar 3 Milyon 150 Bin TL'den Başlıyor

Atakent Didim Mavi'de Fiyatlar 3 Milyon 150 Bin TL'den Başlıyor

Ataseven Group imzasıyla Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Daire ve villa seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 3 milyon 150 bin liradan başlıyor

A+A-

13.579 metrekare arsa üzerinde yükselen Atakent Didim Mavi  projesinde, 2+1 ve 3+1 daireler ile 2+1 ve 3+1 villalar yer alıyor. 9.579 metrekarelik alan peyzaj alanı olarak ayrıldı

Atakent Didim Mavi projesinde yer alan 30 adet 2+1 daire, 18 adet tek tip 3+1 daire, 12 adet tek tip 2+1 villa ve 27 adet tek tip 3+1 villa olacak şekilde toplam 87 adet konut yer alıyor.  Projede yer alan 2+1 dairelerin net alanları 61 metrekare, 2+1 villaların net alanları ise 108 metrekare olarak tasarlandı. 

Atakent Didim Mavi projesinin sosyal olanakları arasında; yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, pool vafe, çok amaçlı  spor sahası, açık hava fitness, çocuk oyun alanı ve amfi oturma alanı gibi pek çok sosyal donatı alanı yer alıyor. 

İnşaat faaliyetleri devam eden projede teslimlerinin Haziran 2024'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Projenin yakın çevresinde, Akbük İskele, Akbük Seyirtepe Cami, Akbük Sahili yer alıyor. 

Atakent Didim Mavi konut fiyatları 

Atakent Didim Mavi projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 150 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede, sabit faiz oranı ile hemen kredi imkanı sunuluyor. Aynı zamanda hemen teslim tapu fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.