Atakent Didim Fiyatları 539 Bin TL’den Başlıyor!

Atakent Didim Fiyatları 539 Bin TL’den Başlıyor!

Ataseven Group tarafından Didim Akbük’te hayata geçirilen Atakent Didim projesi Tamamı deniz manzaralı 54 konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 524 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

A+A-

Ege Bölgesi’ndeki ilk projesini İzmir’de hayata geçiren Ankara merkezli Ataseven Group ikinci projesini Didim’de hayata geçiriyor. Didim Akbük’te 6.587 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Aatakent-didim-manzaraa.jpgtakent Didim projesi 9 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 54 dairenin tamamı 2+1 olarak tasarlandı. Daireler net 54 metrekare, brüt 71 metrekareden oluşuyor.

DENİZE 750 METRE

Projenin gelişme aşamasını anlatan proje satış müdürü Turgay Seyhan, “Didim’de arsa arayışımız devam ederken, Didim’in yavaş yavaş şehir olma yolunda olduğunu gördük ve yazlık yapmaya daha uygun olan Akbük’e yönümüzü çevirdik. Deniz manzarasına hakim ve zemini sağlam bir arsa satın aldık. Arsamız denize 750 metrelik bir mesafede yer alıyor. 6.587 metrekarelik arsamızın üzerine 3 katlı 9 blok inşa ediyoruz. Projemiz her blokta 9 daire olmak üzere toplamda 54 daireden oluşuyor” ifadelerini kullandı.

atakent-didim-projesi.png

FİYATLAR 539 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Şubat ayında lansmana çıktıktıklarını belirten Seyhan, “20’ye yakın konutumuzun satışını tamamladık. Fiyatlarımız 539 bin liradan başlıyor. Projeden ev almak isteyenler belli bir peşinat ödedikten sonra kalan oranı teslim tarihine kadar faizsiz olarak taksitlendirebiliyor. Projeyi Mayıs 2022’de teslim etmeyi planlanıyoruz” dedi.

12 AY YAŞAMA UYGUN

Projenin yer aldığı bölgedeki çoğu yazlık evlerin dolu olduğunu artık yazlıkların kışlık olarak da kullanıldığını belirten Seyhan şu şekilde devam etti, “Pandemi nedeniyle yazlık bölgelerde kış nüfusu arttı. İnsanların büyük bir kısmının orada yaz kış yaşayacağını tahmin ediyoruz. Projemizi 3 ay yaşanacak şekilde değil, 12 ay yaşanabilecek bir şekilde inşa ediyoruz”

SOSYAL OLANAKLAR

Projenin sosyal olanakları arasında; panoramik körfez manzarası, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, jakuzi, Pool cafe, barbekü alanı, çok amaçlı spor sahası, açık hava fitness, çocuk oyun alanı, açık otopark, amfi oturma alanı ve peyzaj alanları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.