AquaCity’de Yüzde 40 İndirimle Çadır Fırsatı

AquaCity’de Yüzde 40 İndirimle Çadır Fırsatı

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapacak kampanaya da %40 indirimle yılın son ama en büyük fırsatı sunuluyor.

A+A-

Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi AquaCity’de yıl biterken sunulan en büyük fırsat kurulan çadır ile duyuruluyor. AquaMall Meydan’da kurulan 100 m2’lik çadırda %40 indirimle hemen teslim daireler satışa sunuluyor. Denizliler hayata keyif katan sosyal donatılarıyla öne çıkan bu muhteşem projeden kaçırılmayacak fırsatla ev sahibi olabilecekler. Denizli’nin en hızlı değerlenen noktasında şehre sahil getiren proje hemen taşınma fırsatı da sunuyor.

aqua-city-denizli-indirim.jpg

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm kenti olmasının yanı sıra düzenlenen yerel, ulusal ve uluslararası etkinliklerle de bölgenin eğitim, kongre, kültür ve sanat merkezi olan Denizli, tüm bu özellikleriyle yatırım açısından değerli şehirlerin başında geliyor. Sinpaş AquaCity yatırımıyla birlikte Denizli’ye sadece içinde yaşayacakları daireler sunmuyor, projenin tüm detayları ile birlikte projeyi seçenlerin sosyal hayatına etki ediyor ve şehrin çehresini değiştiriyor.

 

Sinpaş AquaCity Denizli Proje Künyesi

Proje İsmi: AquaCity Denizli

Firma: Sinpaş

Konum: Denizli

Toplam Arazi: 210.721 m2

Toplam Konut: 904

Teslim Tarihi:Yaşam Başladı

Metrekare Aralığı: 72 m2-241 m2

Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1

Web sitesi:www.AquaCitydenizli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.