Ant Yapı’nın İstanbul’daki Yeni Projesi Antteras Nev Satışa Çıktı

Ant Yapı’nın İstanbul’daki Yeni Projesi Antteras Nev Satışa Çıktı

Ant Yapı’nın İstanbul Beylerbeyi’ndeki yeni projesi Antteras Nev, satışa çıktı. Projede, kentin tarihi dokusunu yansıtan mimari özelliklere sahip 6 blokta 54 adet konut bulunuyor.

A+A-

 Yurt içinde ve yurt dışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, ilk etabında yoğun ilgi gören Antteras projesinin devamı niteliğinde olan Antteras Nev’i satışa sunuyor. Projede; bahçe dubleksi, çatı dubleksi seçeneklerinin yanı sıra 3+1 ve 4+1 konut tipleri de bulunuyor.

Antteras Nev Az Katlı Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Beylerbeyi Küplüce’deki Antteras Nev Evleri, 6 adet bloktan oluşuyor. Projede büyüklüğü 257m² ile 122m² arasında değişen alternatif konutlar bulunuyor. İstanbul Beylerbeyi semtinin 18’inci yüzyıl mimarisinin izini süren ve en fazla altı katlı yapılardan oluşan Antteras Nev, 12 adet bahçe dubleksi, 12 adet çatı dubleksi, 24 adet 4+1, 6 adet 3+1 dairesiyle yepyeni bir yaşam için sakinlerini bekliyor. Şehrin içinde ama karmaşadan uzak bir semtte yer alan Antteras Nev, tüm ulaşım arterlerine yakın olmasından ötürü de ön plana çıkıyor.

“Beylerbeyi’nde Yaşamak Büyük Bir Keyif”

Antteras Nev’in Beylerbeyi’nde semtin tarihi dokusuyla bütünleşen ve benzersiz bir mahalle konseptiyle tasarlanan Ant Yapı’nın ödüllü projesi Antteras’ın devamı niteliğinde olduğunun altını çizen Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Beylerbeyi’nde yaşamanın büyük bir keyif olduğu düşünülerek tasarlanan projemiz, deniz manzarasına hâkim konumuyla ön plana çıkarken; rengi, dokusu ve tasarımlarıyla 18’inci yüzyıl mimarisinin izlerini taşıyor. Bir neslin çocukluğunu geçirdiği İstanbul mahallelerinin ambiyansını taşıyan Antteras Nev’de; çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, barbekü mekanları, otopark ve kafeterya gibi sosyal alanlar ile de tam bir site hayatı mevcut. 6 blokta 54 adet konuttan oluşan Antteras Nev, butik ve niş bir proje olarak da ön plana çıkıyor. Projemize Haziran 2022 tarihinde başladık hedefimiz 2023 yılının sonunda projemizi sahiplerine teslim etmek” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.