Ant Yapı'dan Rusya'ya Yeni Proje! Victory Park Residence Satışa Çıktı

Ant Yapı'dan Rusya'ya Yeni Proje! Victory Park Residence Satışa Çıktı

Ant Yapı'nın Rusya'da hayata geçirdiği Victory Park Residence projesi satışa çıktı. 455 konuttan meydana gelen Victory Park Residence projesinin metrekare fiyatı 550 ruble olarak belirlendi.

A+A-

 

Rusya'daki en büyük Türk inşaat şirketlerinden biri olan Ant Yapı'nın Rusya'daki yeni projesi Victory Park Residence projesi satışa sunuldu.

Moskova’nın en prestijli bölgesinden olan Park Pobedı bölgesinde yükselecek olan yeni konut projesinde inşaat başladı. Gruba ait Ant Teq şirketinin yatırımı olan “Victory Park Residence” adlı proje Bratyev Fonçenko Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

victorypark-residences.png

10 ve 11 katlı 8 binadan meydana gelen Victory Park Residence Rusya projesinde toplam 455 konut bulunuyor. Projede metrekare fiyatı 550 bin rubleden satılıyor.

Modern ve zarif mimarisi, Sergey Skuratov'un bürosu tarafından tasarlanan projede Victory Park ile Poklonnaya Gora'nın unutulmaz manzaralarını sunuluyor. Projede anahtar teslim fırsatı sunuluyor.  

Victory Park Residence projesi çocuk yuvasına 1 dakika, Victory Park'a 1 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. Projede verandalı ve teraslı dairelerin büyüyklükleri 64 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.