Ant Yapı Rusya'da 4 Yeni Proje Daha Tamamladı!

Ant Yapı Rusya'da 4 Yeni Proje Daha Tamamladı!

Ant Yapı, Rusya’da ikisi konut, biri terminal binası ve biri de iş merkezi olmak üzere toplam 334 bin metrekare büyüklüğünde dört yeni projeyi daha teslim etti. Ant Yapı hayata geçirdiği proje sayısını 80’e çıkardı.

A+A-

Engineering News Record (ENR) Dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında bu yıl 86. sıraya yükselen Ant Yapı, Rusya’da dört yeni projeyi daha tamamladı. Yatırım tutarı 211 milyon doları bulan, toplam 334 bin metrekare büyüklüğündeki bu dört proje; iki konut, bir terminal binası ve bir iş merkezinden oluşuyor.

Ant Yapı, bugüne kadar Rusya’da Avrupa’nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers ve Soçi Olimpiyat Köyü gibi önemli işlere imza atarak, hayata geçirdiği proje sayısını 80’e çıkardı.

Rusya’daki projeleriyle ilgili Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, şu bilgileri verdi: “Ant Yapı olarak 1990’lı yılların başından bu yana yurt dışında başta Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Rusya’da halihazırda başta Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası olmak üzere birçok iş hız kesmeden devam ediyor. Yakın dönemde Moskova’da; 19.000 metrekarelik alanda konumlanan Bolşevik İş Merkezi, 141 ve 177 metre uzunluğa sahip iki kuleden oluşan karma proje IQ-Quarter Merkez Terminal Binası, konut projeleri Panavto Monet Residence ve Wine House’i zamanında teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.