Anka İnşaat’tan Yeni Proje: Frekans Mavişehir

Anka İnşaat’tan Yeni Proje: Frekans Mavişehir

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Anka İnşaat Mavişehir’de 84 konuttan oluşan yeni bir projeye başladı. Zemin güçlendirme çalışmaları başlayan Frekans Mavişehir’in lansman satışları yılsonunda başlayacak.

A+A-

6 bin 200 metrekare arsa üzerinde 24 katlı tek blok olarak yükselecek olan Frekans Mavişehir projesinde 84 konut ve 2 adet ticari alan bulunuyor.

5 bin metrekare yeşil alanın yer alacağı projede 3 bin 800 metrekarelik kapalı otopark alanı da bulunuyor.

Projede 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verildi. 3+1 daireler 220, 4+1 daireler ise 250 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projenin çatı katında ise 450 metrekare büyüklüğünde 4 adet dubleks daire yer alıyor.

frekans-mavisehir-fiyatlari.jpgProjenin sosyal olanakları arasında her daireye 2 araçlık kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, Fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik ve geniş peyzaj alanları yer alıyor.

Zemin güçlendirme çalışmaları başlayan projenin temeli yılsonunda atılacak. Projenin 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

FİYATLAR 3 MİLYON LİRADAN BAŞLIYOR

Henüz satışa çıkmayan Frekans Mavişehir’de ön talepler toplanıyor. Projenin lansman satışları 2019’un sonunda başlayacak. Frekans Mavişehir’deki dairelerin fiyatları 3 milyon TL’den başlıyor.

frekans-mavisehir-projesi.jpgSATIŞA ÇIKMADAN BÜYÜK BİR TALEPLE KARŞILAŞTIK

İnşaat sektöründeki krizin ardından güçlü firmaların ayakta durduğunu belirten Anka İnşaat yönetim kurulu başkanı Ali Kemaç “İnşaat sektöründe yaşanan kriz ile asıl işi müteahhitlik olmayan, başka sektörlerden gelen firmalar elendi. Kurumsal yapısı güçlü olan firmalar ayakta kaldı. Bu firmalar yeni projelere başlayacaklar. Bu projemizde satış sorunu yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Henüz satışa çıkmamamıza rağmen inşaatın gelip soran çok fazla kişi var. Mavişehir bölgesinde yeni başlayan tek proje olduğumuz için talep oldukça yüksek. Bu talep satışa çıkmamızla daha da artacaktır” dedi.

anka-insaat-mavisehir.jpg

METROPOLDEKİ İLK PROJE

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerinin belirten Kemaç, “Güzelbahçe, Urla, Narlıdere, Balçova taraflarında projeler üretiyoruz. Son projemiz Güzelbahçe Mulson Yaşam Evleri’ni teslim ettik. Projedeki dairelerin satışı da tükenmek üzere. Şehir merkezinde ilk kez proje yapıyoruz. İlerleyen zamanlarda metropol ilçelerde başka projelerimiz de olacak” ifadelerini kullandı.

Frekans Mavişehir İletişim Bilgisi:

Tel: 0532 443 91 25

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.