Andapark Sultanbeyli Projesinin İnşaatı Durduruldu!

Andapark Sultanbeyli Projesinin İnşaatı Durduruldu!

Trend GYO yaşanan ekonomik krizden dolayı Andapark Sultanbeyli projesinin inşaatını süresiz olarak durdurdu. Şirket konuyla ilgili olarak

A+A-

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sultanbeyli projesi hakkında açıklama yaptı.

Tredn GYO'nun 2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yaptığı sözleşme çerçevesinde başlayan Andapark Sultanbeyli projesinin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve sektörel konjonktür nedeni ile süresiz olarak durduruldu.

İYS Yapı Sanayi daha önce Andapark Ertuğrul, Andapark  Balat 2, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Andapark Özlüce, Andapark Millet, Andapark Balat 1 gibi projelere imza attı.

Trend GYO'nun KAP açıklaması: 
Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri 08.03.2019 tarih ve 2019/08 sayılı aşağıda belirtilen kararı almışlardır:

2018 Haziran ayı içerisinde İYS Yapı Sanayi AŞ ile yapılan sözleşme çerçevesinde başlayan Battalgazi Mahallesi 380 Ada 1 Parsel SULTANBEYLİ / İSTANBUL adresinde yer alan ANDAPARK SULTANBEYLİ PROJESİ'nin inşaat faaliyetlerinin mevcut ekonomik ve sektörel konjonktür nedeni ile süresiz olarak durdurulmasına oy çokluğuyla karar verilmiştir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.