AND Pastel’de Seçili 15 Dairede Yüzde 15 İndirim Kampanyası

AND Pastel’de Seçili 15 Dairede Yüzde 15 İndirim Kampanyası

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle 27,28 ve 29 Kasım tarihlerinde ‘Bitmeyen Cuma’ kampanyası kapsamında sadece 15 seçili dairede, yüzde 15’e varan indirim uygulanacak.

A+A-

AND Pastel’de, her yıl merakla beklenen ve yoğun ilgi gören ‘Bitmeyen Cuma’ kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere fırsat sunuluyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ve gayrimenkul sektöründe bir ilk olan Bitmeyen Cuma kampanyası ile bugüne kadar toplam 60 daire satıldı.

Kampanya kapsamında sadece seçili 15 dairede; 27, 28 ve 29 Kasım tarihleri arasında yüzde 15’e varan indirimler uygulanacak. Her gün seçili 5 yeni daire indirimli fiyatlarla AND Pastel satış ofisinde satışa sunulacak. Üç gün boyunca devam edecek kampanyaya oturuma hazır ve hemen tapu teslim 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden, bahçeli veya balkonlu toplam 15 daire dahil olacak.

Seçili 15 daire, %15’e Varan İndirimlerle

Alışveriş günlerine özel olarak yılda bir kez düzenlenen kampanya, 27 Kasım Cuma günü başlayacak. Sadece 3 gün ve 15 seçili daire için geçerli olacak yılın bu son büyük indiriminde, satışta olan dairelerin özellikleri, kat planları gibi birçok bilgiyi öğrenmek ve satıştaki daireleri görmek için AND Pastel satış ofisi ziyaret edilebilir ya da 0850 393 40 00 numaralı çağrı merkezinden bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.