Alya Marin'de Teslimler Başlıyor

Alya Marin'de Teslimler Başlıyor

Akkuş Gayrimenkul ile Lübnan’lı El Khatib Group ortaklığının temsilcisi BOSS4 Gayrimenkul’ün Beylikdüzü’nün nadide bölgesi Kavaklı’da hayata geçirdiği Alya Marin’de teslim aşamasına gelindi.

A+A-

Deniz manzaralı ve bahçeli daireleriyle izole yaşamı yeniden tanımlayan proje, 9 blokta, 2+1’den 6+2’ye uzanan farklı büyüklükte 64 daire ve 10 dükkândan oluşuyor.

Projede dairelerin fiyatları 900 bin TL’den, dükkânların fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor. Projede, hemen tapu- hemen teslim avantajı sunuluyor.

 

Özellikle yabancı yatırımcı tarafından ciddi bir talep gören Beylikdüzü bölgesinde satışlar da sektörün önünden gidiyor. BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü’nün en nadide bölgesi, Kavaklı’da inşa edilen Alya Marin, yatay mimari konsepti, yeşillikler içindeki bahçeleri ve deniz manzarası ile başta yabancı yatırımcılar olmak üzere yerli yatırımcılar tarafından da büyük talep görüyor. Tasarımı ve donanımından aldığı güçle pandemi döneminde oluşan izole yaşam trendini yeniden tanımlayan projede teslimler, mart ayı itibariyle başladı.

Bölgede örnekle gösterilen proje

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü’nde hayata geçirdikleri Alya Marin projesinde uyguladıkları en yeni teknolojiler sayesinde en küçük metrekareye sahip dairelerde bile geniş ve ferah mekânlar yarattıklarını, ısı ve ses izolasyonuyla da huzuru izole yaşamla birleştirdiklerini vurgulayan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“BOSS4 Gayrimenkul olarak fark yaratan projelerimizle özellikle Beylikdüzü’nün gelişimine yön vermeyi sürdürüyoruz. Bu projelerimizden biri olan Alya Marin’in teknik ve estetik özellikleriyle konutta oluşan izole yaşam trendine yeni bir boyut getirdik. Az katlı, bahçeli yapısıyla mahalle konseptine sahip olan projemizde uyguladığımız en yeni teknikler sayesinde bölgeye örnek gösterilen bir proje kazandırdık. İnşaat çalışmaları sürecinde yatırımcılar tarafından ciddi bir taleple karşı karşıya kalan projemizde, yatırımcılarımıza söz verdiğimiz tarihte teslimlere başlıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.