‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nde Ön Talep Süreci Başladı

‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nde Ön Talep Süreci Başladı

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda yapacağı ‘Alya Konakları Merkezefendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ön talep toplama süreci başladı. Proje, 467 konut ve 15 ticari üniteden oluşuyor.

A+A-

BOSS4 Gayrimenkul’ün hayata geçirdiği yeni projesi ‘Alya Konakları Merkezefendi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ön talep toplanmaya başlandı.

Yatırımcısına kazandıran, güvenli ve konforlu yaşam alanları üreten BOSS4 Gayrimenkul, geçtiğimiz günlerde temelleri atılan ‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’ni Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte İETT Blokları’nı dönüştürerek hayata geçiriyor.

Geçici satış ofisi tamamlanan ‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nde ön talep toplama aşamasına geldiklerini ifade BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nin temelleri atıldı. İnşaat planlandığı şekilde devam ediyor. Ön satış aşamasına geldik, satış ofisimiz tamamlanana kadar kullanacağımız irtibat ofisimiz hizmet vermeye başladı. Toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırımla inşa ettiğimiz ‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’ 252 bağımsız bölümün dönüştürüldüğü ve bittiğinde 467 konut ile 15 ticari gayrimenkullerden oluşacak olan bir projedir.

Peyzaj alanları ön planda

Alya Konakları’nda da diğer projelerimizde olduğu gibi yaşanılabilir, ferah alanların olduğu bir mimarimiz var. Dairelerin yüzde 90’ı balkonlu. Peyzaj alanı ve yeşil ortak alanlar bu projemizde de ön planda tutuldu. Alya Konakları’nın da en önemli özelliklerinden biri de blokların oval şekilde konumlanması ve orta alanın tamamen peyzaja bırakılması. Yürüyüş alanları, oyun alanları, sosyal tesisler proje alanının yüzde 30’unu oluşturuyor” dedi.

‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nde daireler aile konseptiyle dokuz blokta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere planlandı. Yaklaşık 24 bin 320 metrekare alan üzerinde aile konseptine uygun planlanan projede kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, 7x24 güvenlik ve kapalı otopark da yer alıyor. ‘Alya Konakları Merkezefendi’ projesi konumu ve ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 km, Avrasya Tüneli’ne 1 km, Esenler Otogarı’na 5,3 km, Yenikapı’ya 5 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km mesafede bulunan proje, dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile çevrili bulunuyor.

‘Alya Konakları Merkezefendi Projesi’nin 2025 yılı mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.