Alya 4 Mevsim Projesinin Satış Ofisi ve Örnek Dairesi Hazır

Alya 4 Mevsim Projesinin Satış Ofisi ve Örnek Dairesi Hazır

BOSS4 Gayrimenkul’ün, Esenyurt’ta hayata geçirdiği yeni projesi ‘Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı. Örnek dairesi ve satış ofisi de tamamlanan proje, eylül ayı sonu itibariyle lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

A+A-

Akkuş Gayrimenkul’ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün hayata geçirmeye hazırlandığı projesi ‘Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı. Ön talep sürecinin devam ettiği, satış ofisi ve örnek dairenin ise tamamlandığı proje eylül ayında lansmana hazırlanıyor.

Şirketin bu yıl hayata geçireceği son projesi olan ‘Alya 4 Mevsim’, 11 katlı dört blokta toplam 217 daire ve altı ticari alandan oluşuyor. Daire tiplerinin; 1+1, 2+1 ve 3 +1 olarak planlandığı ‘Alya 4 Mevsim’ ile ilgili bilgi veren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Akkuş “Alya 4 Mevsim, kaliteli ve elit bir yaşam sunan bir proje. Tasarım, malzeme kalitesi, konsepti, dış cephe detayları projemizi diğer projelerden ayıran özellikler arasında yer alıyor. ‘Alya Dört Mevsim’ Esenyurt için iddialı bir proje olacak. Bugüne kadar hep Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Artık bu çevrenin dışına çıkarak farklı bölgelere de açılıyoruz. Bu kapsamda Levent’te inşaatı devam eden ‘Alya Teras’ın dışında, şimdi de Esenyurt’ta ‘Alya 4 Mevsim’ projemizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Yüksek kaliteli ve lüks dairelerden oluşan ‘Alya 4 Mevsim’, sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Lobi, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik salonu, Türk hamamı, soyunma kabinleri, sauna ve buhar odasına yer verilen projede 157 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.

‘Alya 4 Mevsim’, Esenyurt’un merkezinde yer alan konumu ve geniş peyzajıyla bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandırmaya hazırlanıyor. Şehrin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam alanı yaratan proje, merkezi konumunun verdiği avantajının yanı sıra sosyal donatı alanlarıyla doğanın içinde bir sosyalleşme ortamı yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.