Altun Yaşam Buca Fiyat!

Altun Yaşam Buca Fiyat!

Altun Yapı tarafından Buca Tınaztepe'de hayata geçirilen Altun Yaşam İzmir projesinde rezidans fiyatları 3 milyon 500 bin lira ile 4 milyon 800 bin lira arasında değişiyor

A+A-

Buca’da 1.200 dairenin inşaatını tamamlayıp teslim eden Altun Yapı ilçenin en büyük projesine imza atıyor. Rezidans, ofis ve AVM’den oluşan Altun Yaşam İzmir projesinde kapalı otopark, alışveriş merkezi, rezidans ve ofis inşa ediliyor.

İnşaat çalışmaları devam eden projenin 2025 yılının aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

FİYATLAR 3,5 MİLYON TL’DEN BAŞLIYOR

Altun Yaşam projesinde 1+1 rezidansların fiyatları 3 milyon 500 bin lira ile 4 milyon 800 bin lira arasında değişiyor. Projede lansmana özel peşin ödemelerde indirim sağlanıyor. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleriyle şirket içerisinde sıfır faizli, vadeli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Mağaza  ve ofislerin henüz satışa sunulmadığını beyan eden Altun Yapı şirketinin sahibi Serkan Altun mağazaların  satışa sunulmadığını, firma bünyesinde kiraya verileceğini belirtti. 

YÜKSEK TAVAN, FERAH  REZİDANSLAR

Projedeki tüm rezidanslar  1+1 olarak tasarlandı. Sadece öğrencilere değil beyaz yakalılara da hitap edecek olan projede tüm rezidanslar  3.20 tavan yüksekliğine sahip. Ferah ve konforlu olarak tasarlanan rezidanslar brüt 55 net 40 metrekareden oluşuyor.  

 

BUCA STANDARTLARININ ÜZERİNDE BİR PROJE

Buca standartlarının üstünde bir projeye imza attıklarını ifade eden Altun Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, “Buca’da standartların çok üstünde bir mimari tasarım ve yapı kalitesine sahip olan projemizde butik bir AVM’ye de yer verdik. Rezidanslarımızda  A kalite ürünler kullandık. Buca, kurumsal firmalar için çok iyi bir pazar ancak bitişik nizam yapılaşma olduğu için dükkan bulmakta zorlanıyorlar. Biz de geniş ve yüksek tavanlı mağazalarımızla kurumsal şirketlerin ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Hem rezidanslarımız hem de ticari alanlarımızla fark yaratan bir proje olacağız”  ifadelerini kullandı. altun-yasam-nerede.jpg

Projenin lokasyonundan da bahseden Serkan Altun, “Projemiz Buca’nın doğu girişinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsü girişinin tam karşısında yer alıyor. Yeni açılacak Buca Metrosu Tınaztepe durağı hemen karşımızda. Begos bölgesi ve öğrenci yurtlarına yürüme mesafesindeyiz. Çevreyoluna 2 dakika, havalimanı, Bornova ve Alsancak’a 15 dakika, Çeşme’ye ise 45 dakika mesafedeyiz” diyerek projenin lokasyonuyla da ön plana çıktığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.