Aliağa'da Emlak Vergisi Yapılandırma Başvuruları Başladı

Aliağa'da Emlak Vergisi Yapılandırma Başvuruları Başladı

Aliağa Belediyesi resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı kanun kapsamında emlak vergisi yapılandırma işlemlerine başladığını duyurdu. Emlak Vergisi yapılandırmaları için son gün 31 temmuz olarak açıklandı.

A+A-

Aliağa Belediyesine vergi borcu bulunan mükelleflerin yeniden yapılandırmaya ilişkin düzenlemeden yararlanabilmeleri için 31 Temmuz 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.

Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada vergi ve bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun 31 Mart 2018 tarihi öncesindeki emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergilerini kapsıyor.

Kanundan yararlanarak borçlarını yapılandırmak isteyenler 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğüne yazılı olarak ya da Aliağa Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden müracaat yapabilecekler. 

Yapılandırılan borçlar tercihe göre peşin veya taksitler halinde ödenebilecek. Peşin ödemeler, ilk taksit ödeme süresinin son günü olan 1 Ekim 2018 tarihine kadar yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.