Aliağa Bergama İzban Hattında Son Durum

Aliağa Bergama İzban Hattında Son Durum

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer, Aliağa-Bergama İzban hattındaki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Büyükşehir'in 8 durak, 11 karayolu üst geçidi, 23 menfez tipi karayolu alt geçidi yapmak için hazırlıklarını bitirdiğini söyledi.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Bakırçay Havzası turu sürüyor. Dün Dikili’de yatırımları inceleyen, yeni yatırımları müjüretici, esnaf, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Soyer, dün programına Bergama’da başladı.

Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede yaptığı yatırımları paylaştı; Bergama'nın turizmle gelişmesi için yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Konuşmasından sonra basın mensuplarının da sorularını cevaplayan Başkan Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in 8 istasyon, 11 karayolu üst geçidi, 23 menfez tipi karayolu alt geçidi yapmak için hazırlıklarını bitirdiğini dile getiren Soyer, TCDD'nin hat üzerindeki kamulaştırma ile ilgili çalışmaları tamamlamasını beklediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.