Akyapı'dan 1 Milyar 750 Milyon TL'lik 3 yeni proje

Akyapı'dan 1 Milyar 750 Milyon TL'lik 3 yeni proje

Yeni projeler için düğmeye basan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesini görücüye çıkardı. 2 yeni proje daha hayata geçirecek olan Akyapı, 1 milyar 750 milyon liralık yatırım yapacak.

A+A-

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı, yeni projesi Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanını dün satış ofisinde gerçekleştirdi. 

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesinin lansmanına Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı ve Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel katıldı.

Anadolu Yakası'nın yükselen bölgeleri Ümraniye'de inşa edilen Limonlu Bahçe Konakları projesinin arsa alanı 52 bin metrekare inşaat alanı 192 bin metrekare olarak belirlendi. 

509 adet konut ve 148 adet ticari alanın yer alacağı projede metrekare birim fiyatı 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

3 yeni proje geliyor

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansman toplantısında önemli açıklamalar yapan  Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı,  1 milyar 750 milyon lira yatırımla 3 yeni proje hayata geçireceklerini söyledi. 

Bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attıklarını söyleyen Mahmut Asmalı devam eden konut sayılarının 1.879 olduğunu belirtti.

Hayata geçirecekleri 3 projenin Ümraniye, Arnavutköy ve Büyükçekmece'de yükseleceğini kaydeden Asmalı sektörle ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Asmalı Sektörde öncü rol oynayarak, 1 milyar 750 milyon TL'lik yatırım maliyetine sahip konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan projeler inşa edeceklerini söyledi. 

Asmalı " Her kriz fırsat getirir. Biz 2021 yılını yatırım yılı ilan ettik. 2021 yılında 2020 yılına kadar ciro ve satışlarımızı yüzde 50 oranında artırdık" dedi.

Büyükçekmece'ye villa Arnavutköy'e sanayi sitesi geliyor

Akyapı hayata geçireceği yeni projeleri kapsamında Büyükçekmece'de villa, Arnavutköy'de ise sanayi sitesi inşa edecek.

Big Country adını taşıyan villa projesi Büyükçekmece Gölü çevresinde yükselecek. Yakın zamanda ön satışa çıkması beklenen projede 126 adet villa yer alacak. Projedeki villalar 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Tek katlı olarak tasarlanan villalar 1.000 ila 1.800 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 

Akyapı'nın sanayi sitesi projesi İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek. Çevreyle dost sanayi sitesi olma özelliğiyle dikkat çeken proje 75 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. İçerisinde arıtma tesisine de yer verilecek olan projenin hedef kitlesi metal kaplamacılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.