Ağaoğlu'nun Milas'taki Projesini Bodrum Olarak Tanıtmasına Belediye Başkanından Tepki

Ağaoğlu'nun Milas'taki Projesini Bodrum Olarak Tanıtmasına Belediye Başkanından Tepki

Ağaoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu'nun Milas sınırları içerisinde yer alan projesini Bodrum olarak tanıtmasına tepki gösterdi. Ağaoğlu'nun projeden 20 milyar TL gelir elde edeceğini açıklaması üzerine Bodrum belediye başkanı açıklama yaptı.

A+A-

Blombeerg HT'ye konuk olan Ağaoğlu Bodrum'da 30 bin kişinin yaşayacağı bir proje geliştireceklerini, 8 milyar TL'ye mal olacak projeden 20 milyar TL gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. Ağaoğlu'nun açıklamalarını Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras tepki gösterdi. Aras, Milas sınırları içerisinde hayata geçirilen bu projede Bodrum markasını kullanmalarına karşı olduklarını ifade etti.

Aras, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

  • “Bugün hepinizin huzurunda, “Milas sınırları içinde” gerçekleştirmeye hazırlandığı 30 bin kişilik inşaat projesini “Milyon dolarlar ödemeden Bodrum gibi eşsiz bir lokasyonda, erişilebilir fiyatlardan lüks bir yaşam” sloganıyla pazarlamaya hazırlanan Sayın Ali Ağaoğlu’na seslenmek istiyorum.
  • Ali Bey, Bodrum’un toplam yüzölçümünün %1.8’ine denk gelen ve 1700 futbol sahası büyüklüğündeki malum projenizle ilgili olarak HT Blomberg kanalına yaptığınız açıklamada, 8 milyar TL’ye gerçekleştireceğiniz bu projeden, 20 milyar TL gelir beklediğinizi söylemişsiniz.. Peki, bu akıl almaz boyutlardaki projenizin aynı boyutlardaki su ihtiyacı ve kanalizasyon tahliyesi başta olmak üzere bölgemizde oluşturacağı davasa yükler ile neden olacağı doğal hasarlar, ne olacak ?
  • Yoksa siz 12 milyar TL kazanın diye milyonlarca metrekarelik inşaat alanınıza halkın parasıyla altyapı sağlanmasını mı bekliyorsunuz ?

“Adrese teslim rant projesi”

  • Diyelim ki sağlandı.. Su konusu ne olacak? Mevcut haliyle Bodrum’a yetmeyen su kaynaklarımızı, 1700 futbol sahası büyüklüğündeki projenizin sayenizde tamamen unutmayı kabul edeceğimizi mi düşünüyorsunuz ? Ayrıca, Milas sınırları içindeki projeniz için Bodrum markasını kullanma hakkını, size kim verdi? Özetle Ali Bey, Bodrum’un Belediyesi, Başkanı ve Halkı olarak, projenize de Bodrum markamızı kullanmanıza da karşıyız çünkü, sizin 12 milyar TL’lik kazanç hayalinizin ağır sonuçlarına evet diyen, Bodrumluyum diyemez.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum