Adalet Mahallesi'nde İmar Sorunu Çözülüyor

Adalet Mahallesi'nde İmar Sorunu Çözülüyor

Bayraklı Adalet mahallesinde uzun süredir devam eden imar sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla hazırlanan revizyon imar planı önerisi Bayraklı Belediye Meclisi imar komisyonuna havale edildi.

A+A-

Bayraklı’da yıllardır çözülemeyen Adalet Mahallesi’nin imar revizyon planı Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde görüşülerek komisyonlara sevk edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kronikleşen bir sorunu çözme noktasında atılan adımın Bayraklı’ya hayırlı olmasını diledi.

bayrakli-adalet-mahallesi.png

Bayraklı'nın her noktasında eskiyen kent dokusunu yenilemek için kentsel dönüşüm konusunda yoğun mesai harcayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, meclis gündemine gelen madde ile ilgili “Vatandaşların uzun zamandır beklediği Adalet Mahallesi’nin revizyon imar planları hayırlı uğurlu olsun. Komisyonlarda vatandaşın yararına  yapılabilecek tüm iyileştirmelere biz elbette evet deriz” diye konuştu. İlgili madde komisyonlarda görüşülecek, daha sonra Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde oylanacak. Kabul edilmesi halinde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek ve kabul edilmesi durumunda planlar yürürlüğe girecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.