AB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni Proje

AB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni Proje

AB Grup inşaat yeni yatırımları için düğmeye bastı. Firma İstanbul'da Fulya ve Ortaköy semtlerinde 2 yeni proje için hazırlıklara başladı. Bodrum Türkbükü'nde de 2 yeni projenin inşaatı başlayacak.

A+A-

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip olan AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesinin lansmanını yaptı. 

Lansmanda açıklamalarda bulunan AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, şirketin yeni projelerine ilişkin de bilgiler paylaştı. Muhsin Bayrak, AB Grup İnşaat olarak İstanbul'da 2 yeni projenin hazırlığına başladıklarını açıkladı. 

Muhsin Bayrak, “İstanbul'da 2 yeni projemiz var. Projeler Fulya ve Ortaköy semtlerinde hayata geçirilecek” dedi.

Aynı zamanda yurt dışı yatırımlarını da sürdürdüklerini dile getiren Bayrak, Atina'da da 3 yeni projeye başlayacaklarını belirtti. 

"Yatırımlarımıza devam ediyoruz, çok güzel yatırımlarımız var" diyen Muhsin Bayrak, "İstanbul ve Atina'daki projelerimizin lansmanlarını Mayıs sonu Haziran başı gibi yapacağız" diye konuştu. 

BODRUM'DA FİYATLAR 700 BİN EURO'DAN BAŞLIYOR

AB Grup İnşaat Bodrum Türkbükü'nde de 2 yeni proje için düğmeye bastı. Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri Türkbükü'nün en kıymetli arazilerinde hayata geçiriliyor. 

Madnasa Türkbükü projesi 4 etaptan oluşacak ve 16 malikaneye yer verilecek. Malikaneler 590 ile 600 metrekare arasında büyüklüğe sahip olacak. 

Madnasa Zirve'de ise 12 villaya yer verilecek. Projede tek etap bulunacak. Projelerde fiyatlar 2 milyon 700 bin Euro ile 7 milyon Euro arasında değişiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.