2018 Deprem Yönetmeliğine Uygun Konutlar 0.69 Faiz Oranıyla Satışta

2018 Deprem Yönetmeliğine Uygun Konutlar 0.69 Faiz Oranıyla Satışta

180 ay vadeli 0.69 kredi faiz oranı ile gerçekleşen Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura da katıldı. 2018 deprem yönetmeliği başta olmak üzere son yasa ve mevzuata uygun yapıldı.

A+A-

Sıfır ev almak isteyenlere yönelik gerçekleştirilen, 180 ay vadeli 0.69 faiz oranlı Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura da katıldı. İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda kampanyaya dahil olan Karmar Sakura alıcılarına, 2018 deprem yönetmeliği başta olmak üzere son yasa ve mevzuata uygun, afet güvenliği sağlanmış konutlar sunacak. Karmar Sakura konut projesinde kampanyaya uygun dairelerin fiyatları satış ofisi tarafından veriliyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, İstanbul’da deprem korkusuna karşı güvenlik ve konfor sunan proje arayışının ön plana çıktığı bugünlerde, alıcılara 0.69’a inen faiz oranı, 180 aya kadar uzayabilen vade seçeneği ile güvenilir bir projeden ev alma imkanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 Düzgün yapılar büyük depremde bile ayakta kaldı

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli büyük depremin binalarda zemin ve yapı güvenliğinin önemini hayati dersler vererek ortaya koyduğunu anlatan Emrullah Yedikardeş, bu çerçevede zemine ve mevzuata uygun, kaliteli denetimden geçen binaların büyük depremlerde bile ayakta kalabildiğinin görüldüğünü söyledi. Emrullah Yedikardeş “Bizler geçmiş projelerimizde olduğu gibi, tüm konutları kendimiz yaşayacakmış gibi titizlik ve hassasiyetle üretiyoruz.

Deprem sonrası müşterilerimizi bilgilendirdik

Türkiye’de 2018 deprem yönetmeliği en son çıkan mevzuat. Buna uygun yapılan konut sayısı henüz çok az. Bu yönetmeliği hiç bir soru işaretine mahal bırakmadan uyguladık. Yapı denetimi, doğru projelendirme ve mühendislik hizmetlerine önem verdik. Depremden hemen sonra mevcut müşterilerimizi bu konuda bilgilendirdik. Onlardan gelen soruları detaylı olarak yanıtladık. Şimdi de 0.69 faiz, 180 ay vade gibi kolay bulunmayacak finansman kolaylığı sağlayan Yeni Evim kampanyasına dahil olarak, tüm müşteri adaylarımıza afet güvenliği sağlanmış konutları, en esnek finansman imkanları ile sunduğumuzu ilan ediyoruz” dedi.

 

İstanbul Bağcılar’da aileniz için konforlu, kaliteli, özel bir yaşam sunan, yeşil mimari ilkeleriyle doğayı koruyan Karmar Sakura, 241 konut ve 57 ticari üniteden oluşuyor. Basın Ekspres Yolu 15 Temmuz Mahallesinde Karmar AŞ tarafından inşa edilen Karmar Sakura, binalarda taşıyıcı sistemi aşındırarak deprem hasarını artıran korozyonu önlemek üzere su yalıtımı üst seviyede gerçekleştirildi.  Ayrıca aynı amaçla binanın dışı koruyucu kaplama olan seramik cephe ile kaplandı. Proje zemininden temeline, cephesinden inşaat malzemesine kadar can güvenliği ve yaşam konforunu temel alan bir yaklaşımla hayata geçirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.