1.141 Konutluk Meydan Feronia Lansmana Çıktı!

1.141 Konutluk Meydan Feronia Lansmana Çıktı!

Batı Koop güvencesiyle Menemen'de hayata geçirilen 1.141 konutluk Meydan Feronia projesinin lansmanı yapıldı. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar 1 milyon 400 bin liradan başlıyor.

A+A-

Menemen Kazımpaşa mahallesinde  50 bin metrekare arsa üzerine kurulan Meydan Feronia projesi 8 katlı 10 bloktan oluşuyor. Toplam 1.141 konut ve ticari alanların yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneği bulunuyor.

Batı Koop güvencesiyle S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen projede düşük peşinatlı, ara ödemeli ve taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projedeki 1+1 daireler 1 milyon 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyatlar 2023 yılı için öngörülen fiyat olarak sunuluyor. Kooperatiflerde fiyatlar sabit olmamakla beraber inşaat maliyetlerindeki artışa bağlı olarak ara ödemeler ve taksitler artabiliyor. 

meydan-feronia.jpg

Yeni bir şehir kurduklarını ve bununla gurur duyduklarını belirten S.S. Feronia Park Başkanı Mustafa Karataş  "Yeni bir şehir kuruyoruz. Menemen'de Kubilay anıtının hemen yanında 50 bin metre kare alan üzerinde 10 blok bin 141 daire. Yeni bir şehir kuruyoruz. Bir artı birden dört artı bire kadar daireler. Yeni bir şehir kuruyoruz, sosyal donatı alanları yeşil alanları yüzme alanları otoparklar ile. Banka kredilerine ulaşmanın çok zor olduğu bu dönmede konut edinmenin zorluğu hepinizin malumudur. BATI KOOP'un bitirip teslim ettiği onlarca daire oldu. Şu an da devam eden 8 proje var. Biz Park Feronia olarak 9'uncu proje olduk. Gurur ve sevinç duyuyoruz" diye konuştu.

detail-photo-fancybox-2

"En temel ihtiyaç barınma"

detail-photo-fancybox-3

BATI KOOP Genel Başkanı Halil Kurt da insanların en temel ihtiyacının barınma ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"İlk çağlardan insanların temel ihtiyaçlarından olan barınma ihtiyacı, birincil ihtiyaçlardandır. Bugün içinde bulunduğumuz şartlar konut sahibi olmayı zorlaştırıyor. 2009 yılında kurduğumuz ve o günden beri de özveriyle çalıştığımız BATI KOOP, kooperatiflere olan güveni tazeleyerek kooperatiflerden konut almanın ne kadar efektif bir noktaya geldiğini insanlara anlatarak güzel projeler gerçekleştirdi. Şu anda BATIKOOP olarak İzmir'de şantiyelerimizde ön alımların devam ettiği 8 projemiz var. Bu da 9'uncu projemiz. Meydan Feronia projemiz İzmir'in kuzey yakasında, İzmir'in gelişme bölgesinde olan Menemen'de Kazımpaşa Mahallesi'nde. Kazımpaşa Mahallesi, etrafında üniversitelerin geliştiği, kentsel dönüşüm alanlarının olduğu, İzmir'in ilgi alanlarından bir tanesi haline geldi."

detail-photo-fancybox-4

Kurt sözlerine şöyle devam etti: "Kazımpaşa Mahallesi'nde ne yapıyoruz? 10 blokta bin 141 daire yapıyoruz. Bunun içinde çarşılar,  AVM'ler parklar hepsi orada yaşayan vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Tabii biz kooperatifçiyiz, hayatta her alanda kooperatifler olmalı diyoruz. Kooperatifler bir enstrümandır. Bu enstrümanları bilmeyen insanların eline verirseniz buradan gürültü çıkar, kakofoni çıkar. Dolayısıyla biz kooperatiflerimizi kurarken bu düsturla yola çıktık. Kooperatiflerimizi güvenli elele bırakmayı tercih ettik ve hepsini iş dünyasından arkadaşlarımızla organize ettik. Hepsi kendi sektörlerinde başarılı olmuş arkadaşlarımızla bu yolda yürüdük."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum