Sinpaş Projelerinde Sabit Taksit Kampanyası

Sinpaş Projelerinde Sabit Taksit Kampanyası

Sinpaş'tan İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'deki projelerinde ödeme kampanyası ile aylık sabit taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

A+A-

İstanbul’da Sinpaş Finans Şehir, Queen Bomonti, Aydos Country, Metrolife, Gökorman. Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Denizli’de Aqua City Denizli projeleri ile oluşturulan kampanya düşük taksitlerle hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

ALTINORAN ve MARİNA ANKARA

Sinpaş, Çankaya Ankara’da hemen yaşamaya başlayacağınız Altınoran’da 3.570 TL taksitle ya da Eylül’de teslim olacak Marina Ankara’da 3.460 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

EGE VADİSİ

Sinpaş GYO’nun ı Ankara’daki projesi Ege Vadisi, Ege’ye özgü güzellikleri Ankara’ya taşıyor. Ankara Çankaya’da yükselen Ege Vadisi 2.750 TL’lik taksitlerle Ankaralıları bekliyor.

FİNANS ŞEHİR

Sinpaş Finans Şehir’in 4 ile 15 kat arasında değişen yatay mimarisi, tuğla dokuya sahip cepheleri, her dairede bulunan balkonları ile finans merkezinin hemen yanında az katlı yaşam sunuyor. 1,2 milyar dolarlık bir yatırımla İhaya geçirilen Finans Şehir’de 5.240 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilir.

BOMONTİ QUEEN

Türkiye’nin ilk Highlife temalı evleriyle Şişli-Bomonti’de yükselen Queen Central Park Bomonti’de konumlanıyor.  Queen Central Park’ta taksitler aylık 4.950 TL’den başlıyor

AYDOS COUNTRY

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği yeşillikler içindeki Aydos Country'de hemen teslim dairelere 3.800 TL’ lik taksitlerle sahip olunuyor

METROLİFE

Geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe yeşil alanları, 14.000 m2lik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de yükselen projede taksitler aylık 2.300 TL’den başlıyor.

GÖKORMAN

Sinpaş’ın, Anadolu yakasındaki projesi Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman’ın; ağaçlarla çevrili katları aylık 2.100 TL’lik taksitlerle yeni sakinlerini bekliyor.

AQUA CİTY DENİZLİ

Denizli’nin yükselen yıldızı Aqua City ile Aqua City içersinde bulunan AquaMall’da 1.790 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.