İstinye Park Satıldı!

İstinye Park Satıldı!

İstanbul'un önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan İstinye Park'ın tek sahibi Orjin Gayrimenkul oldu.

A+A-

İstanbul'un gözde alışveriş merkezlerinden biri olan İstinye Park'ın sahiplik yapısı önemli bir değişikliğe uğradı. Orjin Gayrimenkul, Doğuş Grubu'na ait olan İstinye Park'ın yüzde 42'lik hissesini devralarak ünlü alışveriş merkezinin tek sahibi oldu. İmza töreninde Orjin Grup Eş Başkanları, bu satın almanın markanın gücünü daha da artıracağını ve yeni projelerle ziyaretçilere benzersiz deneyimler sunacaklarını belirtti.

Orjin Grup Eş Başkanları Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım, İstinye Park'ın marka bilinirliğinin artık sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığını belirtti. Her yıl milyonlarca yabancı turistin ziyaret ettiği İstinye Park, dünya çapında tanınan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. İstanbul ve İzmir'deki İstinye Park'ların konseptleri ve marka karmalarıyla her ziyaretçinin beğenisini kazandığını vurgulayan eş başkanlar, artık daha da büyük hedeflere odaklanacaklarını dile getirdi.

Yeni Deneyim Alanları Haziran Ayında Açılıyor

Orjin Gayrimenkul, İstinye Park İstanbul'da devam eden yenileme projesiyle ziyaretçilere yeni lezzet ve deneyim alanları sunmaya hazırlanıyor. Haziran ayında tamamlanması planlanan proje kapsamında, birbirinden özel restoranlar, kafeler ve mağazalar açılacak. Bu adım, İstinye Park'ı daha da cazip hale getirerek ziyaretçilerin alışveriş ve eğlence deneyimini zenginleştirecek.

Orjin Grup yöneticileri ayrıca İstinye Park'ı bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştürme ve halka arz etme hedeflerini de açıkladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.