Grande Linea Rossa’nın Türkiye’deki İlk Sertifikasını Esmetal Aldı

Grande Linea Rossa’nın Türkiye’deki İlk Sertifikasını Esmetal Aldı

Linea Rossa, ciddi yatırımlar yapan ve personel eğitim altyapısını tamamlayan üretici bayilerine Grande Linea Rossa Segmentinde üretici bayi sertifikası verecek. Türkiye’de bu sertifikayı alan ilk bayi ise Esmetal oldu.

A+A-

Önder Akboğa ve Esat Ördek ortaklığıyla 2022 yılında Linea Rossa üretici bayisi olarak 700 metrekarelik bir alanda kurulan, 1 yıl içerisinde 3 kat büyüyerek 2.500 metrekarelik yeni bir tesise taşındı. 250 ton alüminyum işleme kapasitesine ulaşan Esmetal Alüminyum Doğrama Sistemleri’nin Kaya Termal Otel’de düzenlediği iftar programında inşaat sektörü bir araya geldi.

Müteahhitler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Kahraman ve yönetimimin de hazır bulunduğu programa yapı sektöründen çok sayıda isim katıldı.

İLK YILDA 40 PROJE

2 yıllık bir firma olmasına rağmen kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayarak büyük başarılara imza attıklarını ifade eden Esmetal kurucu ortakları Önder Akboğa ve Esat Ördek, “Bu yeni alanda teknikten ofise, üretimden montaja, sevkiyattan stoklamaya kadar tüm süreçleri kapsayan bir kurumsal bir yapı oluşturduk. İlk yılımızda 40’ın üzerinde projede yer aldık. 2024 yılı itibarıyla, büyüme hedeflerimizi daha da ileriye taşıyarak yeni projelere başladık” ifadelerine yer verdi.

esmetal-aluminyum-001.jpg

MİMARİ VE TEKNİK DESTEK

Müşterilerine mimari ve teknik alanlarda da destek sunduklarını ifade eden iki ortak, “Yeni nesil alüminyum doğrama siparişlerinin projelendirilmesi ve uygulaması konularında proje profesyonel bir ekiple proje desteği sağlıyoruz" dedi.

GRANDE LİNEA ROSSA’NIN İLK SERTİFİKASINI ALDI

İftar programının sonunda Esmaetal’a Grande Linea Rossa sertifikası veren Naci Gül, şunları kaydetti: “Bu işe ciddi yatırım yapıp aynı zamanda personel eğitim altyapısını tamamlayan üretici firmalarımıza Grande Linea Rossa segmentinde ilk yetkili bayi sertifikası veriyoruz. Türkiye’de bu sertifikayı ilk kez Esmetal’e veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZLA BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BAŞARILAR YAKALADIK

Linea Rossa markasıyla Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren Beymetal Alüinyum’un yönetim kurulu başkanı Naci Gül yaptığı konuşmada çözüm ortaklarıyla birlikte çok güzel başarılar elde ettiklerini söyledi. Naci Gül konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Beymetal olarak 400’ün üzerinde çalışanımızla hizmet veriyoruz. Çözüm ortaklarımızla beraber 3 bin 500 kişiyle hizmet veren bir yapıya dönüştük. İnşaat sektörünün ve mimari trendlerin gelişiminde çok önemli bir rol oynuyoruz. Dünyanın birçok yerinde trendleri yakından takip ediyoruz. Amerika’da, Avrupa’da Ortadoğu’da birçok ülkede faaliyet gösteriyoruz. Bu ülkelerden aldığımız birikim ve tecrübeleri ülkemize taşıyarak yapı sektörüne ciddi katkılar sağlıyoruz. Bizim için en gurur verici durum ise istihdam kapısı açmak.”

LİNEA ROSSA AKADEMİ KURULUYOR

Gençlere istihdam kapısı oluşturmak ve sektördeki kalifiye personel ihtiyacını karşılamak amacıyla Linea Rossa Akademi’yi kuracaklarını belirten Gül, “Linea  Rossa Akademi’yi kurarak çok ciddi bir eğitim faaliyeti başlatıyoruz. Gençlere bu sektörde istihdam kapısı açabilmek ve kalifiye personel ihtiyacını karşılamak için böyle bir misyon üstleneceğiz. İnsanlara faydalı olmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.