Life City Turgutlu Fiyat!

Life City Turgutlu Fiyat!

Öz Manysa İnşaat tarafından Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Life City projesinin lansmanı yapıldı. Life City daire fiyatları 162 bin liradan başlıyor.

A+A-

Turgutlu'nun en büyük konut projesi olan Life City projesinde lansmanı satış ofisinde gerçekleşti. Life City toplam 436 konut ve 26 dükkan yer alıyor. 1+1'de 6+1'e kadar tüm daire seçeneklerine yer verilen projenin daire fiyatları 162 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kredi kullanılabilen projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

1 katlı 2 blok 20 katlı 1 blok olmak üzere toplamda 3 bloktan meydana gelen Life City Turgutlu Projesi içerisinde Sağlık Ocağı, Kreş, Fırın, Yüzme Havuzu, Basketbol Sahası, Spor Salonu, Yürüyüş parkuru, Sosyal Aktivite Alanları, Yarım Tenis Kortu, Açık ve Kapalı Otopark gibi birçok sosyal imkanın bulunduğunu bildiren Öz Manysa İnşaat yönetim kurulu başkanı Mesut Çiftçi “İlçedeki en büyük yaşam alanına sahip projemiz, 80 bin metrekare toplam inşaat alanı içerisinde 55 bin metrekare kapalı alanda toplam 436 adet Konut ve 26 adet Ticari Gayrimenkulden oluşmaktadır” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.