Le Chic Bodrum Fiyat Listesi

Le Chic Bodrum Fiyat Listesi

Deniz GYO'nun Bodrum'da hayata geçirdiği Le Chic projesinde satışlar başladı. Le Chic Bordum projesinde daireler 405 ile 805 bin Euro arsında fiyatlarla, villalar ise 2,5 milyon Euro'ya satışa sunuluyor.

A+A-

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesi Asarlık Mevkii'nde hayata geçirilen  Le Chic Bodrum  projesi "lüks" konseptte tasarlandı. Bodrum'a ve marinaya 3,5 kilometre mesafede hayata geçirilen projenin inşaatı yüzde 60 aşamasında tamamlanmış durumda. Proje 2019 yılının sonunda teslim edilecek.

131 üniteden oluşan Le Chic Bodrum projesinde 8 adet villa yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Projede bunların dışında ayrıca yaklaşık 45 odalık butik otel de yer alacak.

Yaz-kış oturulabilecek bir proje...

Le Chic Bodrum projesi yaz-kış oturulabilecek bir proje olarak tasarlandı. Klasik gayrimenkul projelerinden olmayan Le Chic Bodrum'un kendine özel 8 bin metrekarelik özel plajı ve 200 metrekarelik sahili bulunuyor. 32 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projedeki evlerin yüzde 90'ı deniz görüyor. 

Le Chic Bodrum fiyat listesi

2+1 daireler 405 bin Euro ile 645 bin Euro
3+1 daireler 640 bin Euro
3+1 dubleks daireler 695 bin Euro
4+1 dubleks daireler 805 bin Euro
Villalar ortalama 2,5 milyon Euro

Le Chic Bodrum ödeme planı

Le Chic Bodrum projesinde firma bünyesinde özel ödeme planı oluşturuldu. Projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde, yüzde 25'lik 2 ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 20'lik kısım da 24 eşit taksit şeklinde ödenecek. 

Le Chic Bodrum projesinin satış ofisi tamamlanma aşamasında. Projenin örnek daireleri de hazırlanıyor. Örnek daireler de tamamlanma aşamasında. Proje yakın zamanda alıcılarla buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.