İkitelli Trios 2023 Satışa Çıkıyor

İkitelli Trios 2023 Satışa Çıkıyor

Pulsar İnşaat tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içerisinde hayata geçirilen Trio 2023 projesinde yer alan ticari alanlar Turyap tarafından açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

A+A-

Turyap’ın düzenleyeceği açık artırmada, sanayi bloklarında, sanayi tesisi, ofis, mağaza, spor salonu, depo, kafe, market, banka ve daha bir çok farklı sektör kullanımına uygun 83 ticari birim yer alacak. Bina içinde tır sirkülasyonuna olanak veren ve 8 metreye ulaşan tavan yüksekliği ile Trios 2023’te satışa konu birimlerin hepsinde metreküp avantajı bulunuyor. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan proje 3. Köprü bağlantısıyla ulaşım kolaylığının yanı sıra metrekarede 2 ton yük kapasitesi gibi özellikleriyle ilgi görüyor. 

8 metre tavan yüksekliğine sahip

Dünyanın en modern sanayi ve ticaret komplekslerinden biri olma iddiasıyla yola çıkan ve şimdiden uluslararası ödül kazanmış Trios 2023, reel sektörün ihtiyaçlarına yanıt verebilecek altyapı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bunlar arasında 8 metreye kadar tavan yüksekliğine sahip olması ve metrekarede 2 ton yük kaldırabilen güçlü beton sistemi yer alıyor. Nakliye giderlerini en aza indirebilmek için tırların giriş çıkış yapabileceği genişlikteki rampa özelliği sayesinde sanayiciye büyük kolaylık sağlanıyor.

Türkiye’nin 2023 yılı ekonomi hedeflerinin gerekliliklerini karşılamak amacıyla, hem İkitelli hem tüm Türkiye için örnek bir sanayi ve ticaret kompleksi olan proje mimarisi, altyapısı, lokasyonu ve teknolojisi ile sadece bir sanayi sitesi değil aynı zamanda ticaret ve sosyal alanlarıyla komple bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

18 Nisan 2018 Çarşamba günü Hilton Garden Inn İstanbul Atatürk Airport Hotel, Yenibosna / İstanbul adresinde gerçekleşecek açık artırmanın organizasyonunu kamu, finans, özel kuruluşlar, inşaat şirketlerinin yeni yapılan veya stoklarındaki ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışında uzman olan Turyap gerçekleştiriyor. Katılımcıların internet üzerinden de teklif verebilecekleri müzayede için detaylı bilgiye 444 27 80 numaralı telefondan veya  www.turyap.com.tr adresinden ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.