İzmir İstinye Park AVM Nerede? Nasıl Gidilir?

İzmir İstinye Park AVM Nerede? Nasıl Gidilir?

İzmir İstinye Park AVM 22 ekimde açılıyor. İzmir Üçkuyular'da yer alan İstinye Park'a ulaşım kolay bir şekilde sağlanabiliyor. İzmir İstinye Park nedere? İzmir İstinye Park nasıl gidilir sorularının cevabı haberimizde.

A+A-

22 Ekim Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanan İstinye Park İzmir AVM, 79.600 metrekarelik kiralanabilir alana sahip AVM'de 270 mağaza bulunuyor. Projede 161 odalı 5 yıldızlı bir otel ve yaklaşık 20 bin metrekare büyüklüğünde bir şehir parkı da bulunuyor.

izmir-istinye-park-ulasim.jpg

İSTİNYE PARK AVM NASIL GİDİLİR?

Üçkuyular Meydanı'nda eski pazar yeri alanı üzerinde hayata geçirilen İstinye Park AVM'ye metro, otobüs, tramvay ve vapurla kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Metro ve Tramvay ulaşım sağlayacak olanların Fahrettin Altay durağında inmesi gerekiyor. AVM metro ve tramvay durağının yanında bulunuyor. Fahrewttin Altay Aktarma merkezine gelen tüm otobüsler ile AVM'ye ulaşım sağlanabiliyor. Aktarma merkezi AVM'ye 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Vapur ile ulaşım sağlayacak olan kişilerin ise Üçkuyular vapur iskelesinde inmesi gerekiyor. AVM, vapur iskelesine yürüme mesafesinde bulunuyor. 

izmir-istinye-park-avm-nerede.jpg

Özel aracıyla gelenler Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, İnönü Caddesi Caddesi ve otobandan ulaşım sağlayabiliyor. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve İnönü Caddesi'nden gelenler doğrudan AVM'nin önüne çıkıyor. Otoban ile gelenler balçova çıkışından konak yönüne dönmesi gerekiyor. AVM otoban çıkışına 2 dakika mesafede yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.