Ziraat GYO Bayraklı Arsasının Değeri Açıklandı

Ziraat GYO Bayraklı Arsasının Değeri Açıklandı

Ziraat GYO, İzmir Bayraklı'da yer alan arsasının değeri ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Ziraat GYO 79 dönümlük arsanın değerini 679 milyon 90 bin TL olarak açıklandı. Şirket, Bayraklı'daki arsa için geçtiğimiz aylar mimari proje de hazırlamıştı.

A+A-

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Bayraklı'da bulunan arsasına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. 

Sözü edilen arsa, İzmir ilinin, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 46 bin 360 metrekare yüzölçümlü 1140 ada 4 parselde bulunuyor. Arsa, 33 bin 385 metrekare yüzölçümüne sahip, doğuda Manas Bulvarı batıda ise Ozan Abay Caddesi yer alıyor. Arsa aynı zamanda Salhane bölgesini sınırları içinde konumlanıyor. 

ziraat-gyo-bayrakli-arsasi-degeri.jpg

Arsanın çevresinde boş araziler, atıl fabrikalar, eski yığma imalathane ile yeni projeler yer alıyor. Arsa aynı zamanda lokasyon bakımından da oldukça ayrıcalıklı bir durumda. Adliye binasına 650 metre, Smryna Antik Kendi'ne 700 metre, Altınyola da 250 metre uzaklıkta bulunuyor. 

Ziraat GYO'nun Bayraklı Arsasının Değeri Açıklandı

Ziraat GYO'nun İzmir Bayraklı'da bulunan arsası, 1140 ada 4 parsel ve 1140 ada 8 parselden oluşmaktadır. Ziraat GYO, Bayraklı arsasına ilişkin açıklamalarında arsanın toplam değerinin 679 milyon 90 bin TL olduğunu aktardı. 

ziraat-gyo-bayrakli-arsasi.jpg

Ziraat GYO, KAP açıklaması kapsamında 57 sayfalık bir rapor hazırladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.