Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Özel Düşük Faizli Konut Kredisi

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Özel Düşük Faizli Konut Kredisi

Ziraat Bankası maaş müşterisi olan emeklilere özel konut kredisi sunuyor. Banka 0,99 faiz oranıyla kredi olanağı sunuyor. Ziraat Bankası emeklikonut kredisi şartları ile ilgili detaylar haberimizde...

A+A-

Ziraat Bankası, emeklilere özel  yüzde 0,99 faiz oranı 180 aya varan vade ile konut kredisi veriyor. Emeklinin Artısı Kredi Paketi ile sunulan kampanyada sıfır ve ikinci el ev alacak emekli vatandaşlara uygun faiz oranları sunuluyor. İşte kampanyanın detayları...

Konut kredisi taksit tutarları; anapara ve faizden oluşuyor. Konut kredisi diğer kredilerden farklı olarak KKDF ve BSMV vergisinden muaf tutuluyor. Vatandaşların ödeme planları belirlenirken vade ve tutara göre kredi taksitleri hesaplanıyor. 3 ayda bir veya yılda bir prim, ikramiye alan vatandaşlar balon ödemeli konut kredilerini de tercih edebilir. Bu nedenle vatandaşların konut kredisi kullanmadan önce kenti bütçelerini gözden geçirmesi gerekiyor. 

Ziraat Bankası tarafından Emeklinin Artısı Kredi Paketi kapsamında sıfır konut için 120 ay vade ile kredi çekmek isteyenlere kredi 0,99 faiz oranı ile 180 ay vade ile kredi kullanmak isteyen emeklilere ise 1.09 faiz oranı ile sunuluyor. İkinci el konut satın almak isteyen emekliler için ise 120 ay vade için 1,25, 180 ay vade avantajı ile kredi kullanmak isteyenler için 1,35 faiz oranları ile konut kredisi sunuluyor.

Ziraat Bankası Emekli Konut Kredisi Nasıl Başvuru Yapılır? 

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar online kanallar ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile kolaylıkla başvuruda bulunulabilir.

Ziraat Bankası Emeklilere Özel Konut Kredisi Başvuru şartları neler?  

Emeklilere özel sunulan konut kredisinde istenen şartlar şu şekilde: 

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanıyor. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.TL.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecek.

Ek olarak kampanyadan maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlar yararlanabiliyor. 

Emeklinin Artısı Konut Kredisi Paketi nedir?  

Ziraat bankası tarafından Emeklinin Artısı Kredi Paketi , 0,99 faiz oranı ve 180 aya kadar vade imkanı ile sunulan konut kredisine sunulan pakettir. Kredi Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel sunulurken ikinci el konut kredilerinde faiz oranları 1,25 oranlarında sunuluyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.