Zermeram’ın 2. etap satışları 60 ay 0 Faizle Başladı

Zermeram’ın 2. etap satışları 60 ay 0 Faizle Başladı

Konya’da yükselen Zermeram’ın 2. etap satışları başladı. Daireler için yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak mümkün.

A+A-

Seha Yapı’nın Konya’da hayata geçirdiği Zermeram projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Yeni etapta, fiyatları 362 bin TL’den başlayan daireler, yüzde 5 peşinatla ve 60 aya kadar vade farksız ödeme koşullarıyla atılıyor. 30 Nisan’a kadar sürecek kampanya kapsamında ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 oranda indirim fırsatı da sunuluyor.
Geniş daire ve villa seçenekleri

Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde yükselen Zermeram projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1, 6,5+1 daire tiplerinin yanı sıra, 14 bahçe dubleks daire 9 yalı ve 35 villa bulunuyor. Daire büyüklüklerini 120 ile 1052 metrekare arasında değiştiği Zermeram’da toplamda 1077 konut yer alıyor.

ÇEVRE DOSTU PROJE

320 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Zermeram’ın yüzde 70’i gri ve yeşil peyzajdan oluşuyor. Çevreci bir kimliği de bulunan Zermeram’da kojenerasyon sistemi ile üretilecek elektrik enerjisi sayesinde enerji tasarrufu sağlanırken, gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu geri kazanımı ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu hale getirildi. Zermeram’ın 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2 bin 50 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9 bin 222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.

SEHA PROJELERİ YÜZDE 60 PRİM

Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, Seha Yapı’nın son 5 yıl içerisinde hayata geçirdiği projelerde ortalama yüzde 60 oranında değer artışı görüldüğünü belirterek “Zermeram’da da yatırımcımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda projemizin ikinci etabında yüzde 5 peşinatla ve 60 ay vade farksız kolay ödeme seçenekleri ile konut sahibi olmayı daha da kolaylaştırdık. Diğer yandan peşin alımlarda da yüzde 20 gibi ender görülebilecek bir oranda indirim sağladık” dedi.

BİRİNCİ ETAP 2019’UN İKİNCİ YARISINDA TAMAMLANACAK

Birinci etabın temelinin atıldığını, soğuk ve karlı geçen kış aylarından sonra projenin tüm hızıyla kaldığı yerden devam ettiğini ifade eden Uslu, önemli ölçüde yükselen birinci etap bloklarından ev alanların 2019 yılının ikinci yarısında evlerine kavuşacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.