Zermeram’dan “Şimdi Al Teslimde Öde” Kampanyası

Zermeram’dan “Şimdi Al Teslimde Öde” Kampanyası

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Anadolu’nun en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da konut sahibi olmayı kolaylaştıran yeni bir kampanyaya başladı. Peşinde 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışı devam eden Zermeram’d

A+A-

Seha Yapı imzası ile yükselen Zermeram projesinden konut alanlar ödemelerini 2019’da ev tesliminde yapıyor. İnşaatın hızla devam ettiği projedeki fiyatlar peşin alımlarda 335 bin TL’den başlarken “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyasıyla hem oturum hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

31 Aralık 2017’de sona erecek olan “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyası hakkında bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu şunları söyledi; 40 yıla yakın bir süredir bu toprakların ihtiyaç ve dinamiklerine uygun projeler geliştirip onları yeni sahipleri ile buluşturuyoruz. Bu minvalde Zermeram da bizler için oldukça önemli. Projemiz sadece Konya’da değil Anadolu’da bugüne kadar düşünülmüş en nadide ve kaliteli projelerden biri olma niteliği taşıyor. Böyle bir projeden ev sahibi olmak isteyen birçok müşterimiz var. Onların beklentilerine cevap verecek kazançlı çıkacakları bir kampanya için yola çıktık ve “Şimdi Al Teslimde Öde” kampanyasını geliştirdik. 31 Aralık’ta son bulacak kampanya Zermeram’ın 1. etabında bulunan sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. 335 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışına devam edilen Zermeram’dan şimdi ev alanlar, 2019 yılı teslimde ödeyecek. Farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimiz için de alternatif çözümlerimiz bulunuyor.

Sözlerine devam eden Uslu; “Zermeram inşaatı hız kesmeden devam ediyor. 1. etabı 2019 yılında teslim etmeyi planlıyoruz, zamanlamada bir problemimiz yok, 2. etabın satışları da beklediğimiz ölçüde ilerliyor. Bu etap için de önümüzdeki aylarda avantajlı kampanyalarımız olacak. Zermeram’ı satışa çıktığımız ilk günden bu yana gerek yatırımcılar gerekse de oturmak için konut alanlara ciddi kazanç sağladık. Seha Yapı olarak sadece Zermeram’da değil Türkiye’nin farklı bölgelerindeki diğer projelerimizde de kazandırma geleneğimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Zermeram çevre dostu kimliği ile de dikkat çekiyor

Anadolu topraklarında bugüne kadar yapılmış en iyi ve en büyük yaşam projelerinden biri olan Zermeram, 320 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yüzde 70 gibi önemli bir oranı gri ve yeşil peyzajdan oluşan Zermeram nefes alan yemyeşil bir proje olarak kurgulandı. Çevreci bir kimliği de bulunan Zermeram’da kojenerasyon sistemi ile üretilecek elektrik enerjisi sayesinde enerji tasarrufu sağlanırken, gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu geri kazanımı ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu hale getirildi.

Zermeram’ın 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında inşa edilen Zermeram’da toplamda 1.077 konut bulunuyor. Projede yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.

Zermeram projesinde 72 adet 2+1 konut tipiyle birlikte 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut yapılıyor. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.