Zermeram'da Satışlar Başladı

Zermeram'da Satışlar Başladı

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 Milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.

A+A-

320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1.077 adet konutun olduğu karma projede gri ve yeşil peyzaj alanı 240 bin metrekare olacak. Zermeram’da konutlar 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019’da tamamlanması planlanıyor.

Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği, Yatırım değeri 800 Milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet, 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj, 2.750 metrekaresi sağlıklı yaşam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında yapılacak. Zermeram’da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza, 2 adet çok amaçlı salon, 1 adet restoran ve 1 adet marketten oluşuyor.

Her ihtiyaca uygun 1.077 konut
Zermeram projesinde 72 adet 2+1 konut olacak. 249 adet 3+1, 218 adet 4+1, 256 adet 4,5+1, 200 adet 5+1, 1 adet 5,5+1, 23 adet de 6,5+1 konut inşa edilecek. Projede, 14 bahçe dubleks yer alırken 9 adet yalı, 35 adet de villa bulunacak.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Zermeram lansman toplantısında projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “Seha Yapı olarak; konut projeleri, ticari ve endüstri yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan, Anadolu’nun en önemli yapı markalarından birisiyiz. Özellikle Konya’da, sektörün trendlerini belirleyen öncü rolde ve lider bir pozisyondayız. Konya, tarihi ve kültürel yapısı ile âşık olduğumuz bir şehir... Dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Konya, Selçuklu’dan miras aldığı asalet, yiğitlik, hoşgörü, ilim ve irfanın rehberliğinde geçmişi kadar görkemli bir geleceğe doğru emin adımlarla yürüyor.”

Tanpınar’ın da dediği gibi; “Bir başkent, daima başkenttir...”
Tahir Atila konuşmasına şöyle devam etti: “Şehrin dinamiklerine baktığımızda birçok boyutuyla Tanpınar’ın ne kadar haklı olduğuna şahitlik edersiniz. Ayrıca, son dönemde almış olduğu kamu yatırımları, ülkemizin siyasi ve sosyal istikrarına olan katkısı ile Konya, Türkiye’nin yükselen şehirleri arasında dikkat çekiyor. Seha Yapı olarak biz de Konya’nın işte bu yükselişine eşlik edecek, Konya’nın Altın Çağı diyebileceğimiz bir dönemde, şehre ve insanına artı değer katacak, kadim başkente yakışır, baş tacı bir eser inşa ediyoruz.”

“Konya’nın köklü geçmişinden aldığımız ilhamla, mimari ve estetik alanda eşsiz bir proje olarak tasarladığımız Zermeram’ın tanıtımlarında motto olarak “Konya’nın Altın Çağı” vurgusunu yaptık” diyen Atila, “Projemizi, Konya’nın Altın Çağı’na kendi alanında öncülük edecek şekilde dizayn ettik” dedi.

Yemyeşil doğa, su gibi yaşam…
Zermeram’da 320.000 metrekare alana yayılmış yemyeşil bir doğa, su gibi bir yaşam tasarladıklarını kaydeden Atila, “Seçkin ve keyifli bir yaşamın bütün olanaklarını sunduğumuz Zermeram, Konya’nın en büyük karma konut projesi olma özelliğini taşıyor. Bölgemizde yerleşmiş konut anlayışını değiştirecek, çıtayı oldukça yukarılara çıkaran, hatta Konya’nın geleceğine de ilham vereceğine inandığımız Zermeram’ı sunmaktan onur duyuyoruz” diye konuştu.

Temiz havasını, Konya’nın meşhur Gedavet Rüzgârı’ndan alıyor
Zermeram’ın, Konya’nın en prestijli karma konut projesi olduğunu ifade eden Tahir Atila, 353 konutluk ilk etabın 3 yıl içinde tamamlanacağını belirtti. Projenin konuşlandığı bölgenin özel bir havası olduğunu kaydeden Atila, Zermeram projesinin Konya’ya has olan Gedavet Rüzgârı’nı her mevsim aldığını söyleyerek; “Bölgeye özel her mevsim esen Gedavet Rüzgârı ile yaylalardan gelen temiz hava projemize ayrı bir özellik katıyor. Zermeram, şehir merkezi ile arasındaki yaklaşık 100 metrenin üzerindeki kot farkından dolayı tertemiz bir hava sunuyor” dedi. Atila ayrıca; seyir terası, vadileri, koyları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, göletleri, amfi tiyatroları ve alışveriş merkezi gibi üniteleri ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesini oluşturduklarını dile getirdi.

Doğa dostu çözümler
Zermeram’ı tasarlarken çevre dostu olmasına özellikle dikkat ettiklerini vurgulayan Tahir Atila, “Projemizi, enerji verimliliği sağlayan çözümlerle doğayla barışık bir yaşam alanı haline getirdik. Kojenerasyon tesisi ve güneş panelleri ile üretilen elektrik enerjisi sayesinde konut ve ortak alanlarda enerji tasarrufu sağlayacağız. Öte yandan gri su arıtma tesisi ve yağmur suyu depolaması ile yeşil alanların sulaması da tasarruflu olacak. Bu projeler sayesinde enerji kaynaklarımız daha verimli kullanılacak. Doğa dostu bir proje üretmenin mutluluk ve onurunu da yaşıyoruz” diye konuştu.

Proje Künyesi

Yatırım Değeri: 800 milyon TL 
İnşaat alanı: 425.000 m² 

Toplam 320.000 m² arazi
240 bin m² gri ve yeşil peyzaj
17 bin 500 m² biyolojik gölet
2.750 m²sağlıklı yaşam merkezi
9.222 m² alışveriş merkezi
4 km. yürüyüş parkuru
Kapalı-açık 3000 araçlık otopark
2 vadi (Yeşil Vadi, Saklı Vadi)
2 koy (Altınkoy, Sadabad Koyu)
8 Avlu
72 adet 2+1
249 adet 3+1
218 adet 4+1
256 adet 4,5+1
200 adet 5+1
1 adet 5,5+1
23 adet 6,5+1
14 adet bahçe dubleks
35 adet villa
9 adet yalı
Toplam 1.077 konut

295 bin TL’den başlayan fiyatlarla

 

Seha Yapı Hakkında

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. Şirket, son beş yılda 6500’ün üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya’nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çok sayıda TOKİ projesinin inşaatını gerçekleştiren Seha Yapı konut dışındaki segmentlerde de faaliyet göstermekte. Seha Yapı Konya’da Kulesite AVM ve Kule Plaza, Aksaray ve Ereğli’de Parksite AVM’lerinin de mimarı. Bugüne kadar üç milyon metrekareden fazla inşaat yapan Seha Yapı’nın projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.sehayapi.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.