Yusuf Lider İnşaat'tan 'Deprem' Açıklaması!

Yusuf Lider İnşaat'tan 'Deprem' Açıklaması!

Yusuf Lider İnşaat, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Firma teknik ekibin incelemesi sonucunda taşıyıcı sistemlerde en ufak hasarın olmadığını; alçıpan, tuğla, sıva, boya tadilatlarını bugün başlayacağını belirtti.

A+A-

Yusuf Lider İnşaat ve Lider Centrio Toplu Yapı yönetimi sosyal medyadaki iddialarla ilgili ortak açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Öncelikle 30.10.2020 tarihinde gerçekleşen ve 6.9 şiddetinde olduğu belirtilen deprem için tüm lider Centrio mensuplarına genç geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaşanan bu affetin bir daha tekrar etmemesini temenni ederiz. Yaşanan deprem sonrasında teknik ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiş olan inceleme sonucunda lider centro bloklarında statik olarak taşıyıcı sistemlerimizde en ufak bir hasar olmadığı memnuniyetle tespit edilmiştir.

Şu ana kadar yapmış olduğumuz tespitlerde gözlemlenen ve deprem şiddeti ile meydana gelen alçıpan, tuğla, sıva, boya bozulması gibi durumların Yusuf Lider İnşaat ekipleri tarafından pazartesi gününden itibaren tamir ve tadil edilmeye başlanacağı da bilginize sunarız. Lider Centro bağımsız bölümlerine ilişkin uzman ekipler tarafından gerçekleştirilecek daha detaylı teknik incelemeler de yine pazartesi günü itibarıyla devam edecektir

B hususta özellikle sosyal medya üzerinden Lider Centriyo’ya ait olmayan, başka iş merkezleri ile ilgili olan söylem ve görüntülere de itibar edilmemesini bu tip iletiler hakkında da gerek Yusuf Lider İnşaat ltd şirketi olarak ve gerekse Lider Centrio Toplu Yapı Yönetimi sıfatıyla tüm yasal haklara başvuracağımızı da bilinmesini isteriz.

Bilginize sunmaktayız ki kişisel tedbirlerimizi alarak afet durumlarında yapılması gerekenleri göz önünde bulundurarak, bağımsız bölümlere ve toplu yapı ortak alanlarına 02.11.2020 pazartesi gününden itibaren giriş yapabilirsiniz. Tüm İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, enkaz altında kalanların sağ salim kurtarılmasını canı gönülden temenni ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.