“Yücesoy’un Merkezdeki Projeleri İzmir’in Nazar Boncuğu”

“Yücesoy’un Merkezdeki Projeleri İzmir’in Nazar Boncuğu”

Yücesoy Mühendislik yönetim kurulu üyesi Evren Gökçöl şehrin gelişen bölgelerinde ulaşılabilir fiyatlarla konut projeleri ürettiklerini, şehir merkezinde ise İzmir’in nazar boncuğu olacak projeler ürettiklerini söyledi.

A+A-

Yücesoy Mühendislik’in en büyük misyonunun ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi yapmak olduğunu belirten Evren Gökçöl şehir merkezinde arsa paylarından dolayı ucuz konut satmanın mümkün olmadığını söyledi. Şehir dışında kendi merkezlerini inşa ettiklerini belirten Gökçöl, Bornova ve Bayraklı’da hayata geçirdiği Metrofis, İdea’lofis ve Santrall projesinde bölgede olmayan mimariyi hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

evren-gokcol.jpg

HEM YATIRIMCILARIN HEM DE AİLELERİN TERCİH ETTİĞİ BİR PROJE

Yücesoy Santrall projesi ile ilgili bilgi veren Evren Gökçöl projenin hem yatırımcılar hem de yaşamak isteyen aileler için tercih edilebileceğini söyledi. Gökçöl konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Bu bölge ağırlıklı olarak yatırım için tercih ediliyor. Bölgenin endüstriyel sanayiden konuta dönüşmesi, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ne çok yakın olması, yüksek kira potansiyeli yatırım için daha cazip kılıyor. Ancak Santrall projemizi mümkün olduğunca ailelerin de yaşayabileceği bir proje olarak da tasarladık. Şehrin merkezinde metroya, çevreyoluna, alışveriş ve eğlence merkezlerine çok yakın. Bu yüzden ailelerin de tercih edebileceği bir proje tasarladık. Hem yatırımcı hem de tüketicinin olduğu bir proje olacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerimiz mevcut. Net 42 metrekareden 90 metrekareye kadar seçenekler sunuyoruz. Daire içine girdiğinizde olduğundan daha büyük gösterecek bir şekilde tasarlandı. Mimar ve iç mimar ekibimizin kendi bünyemizde bulunmasından dolayı her detayın üstünde durduk.”

evren-gokcol-yucesoy.jpg

YÜCESOY MÜŞTERİLERİNİ KORUMAK İÇİN HER AY YÜZDE 2 ZAM YAPIYORUZ

Müşteriyi korumak amacıyla her ay konut fiyatlarına düzenli olarak yüzde 2 zam yaptıklarını belirten Evren Gökçöl, “Bizim belirli bir fiyat politikamız var. Tüm projelerimizde her aybaşında yüzde 2 fiyat artışı gerçekleşir. Projenin yüzde 20’lik dilimi satıldığında yüzde 5 zam yapıyoruz. Yücesoy’dan daha önce daire almış yatırımcı bunu bildiği için yeni projeye başladığımızda hemen lansman fiyatlarından faydalanıyor. Santrall projemizde de eski müşterilerimiz gelmeye devam ediyor. Biz burayı 30 ay içerisinde teslim edeceğiz. Lansmandan daire alanlar yüzde 80 civarında kazanç sağlayacaktır. Bu projenin satışını 6 ay gibi bir sürede tamamlayacağımızı tahmin ediyorum” dedi.

ULAŞILABİLİR FİYAT SANTRALL’DE DE VAR

‘Ulaşılabilir fiyatlarla konut sahibi yapma’ ilkesiyle proje ürettiklerini ifade eden Gökçöl, “Ulaşılabilir fiyat bu projede de var. Bu projenin karşılığı olan bölgedeki diğer projelere baktığınızda halen ulaşılabilir fiyatlar görürsünüz. Yücesoy’un satıştaki konut projelerine baktığınızda en pahalı projemiz. Diğer projelerimizde çok iyi bir satış grafiği yakaladık. Bu projemizde fiyatlar yüksek olduğu için talebin azalacağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

İZMİR’İN NAZAR BONCUĞU OLACAK PROJELER

Bu bölgenin rayicini Santrall belirleyecek diyen Gökçöl konuşmasını şu ifadelerle bitirdi, “Buradaki projelerle kıyaslandığında Santrall’de daire sahibi olmak bir prestij olacak. Güzelbahçe Yelki taraflarında kendi arsalarımız var. Şehir merkezinde görüştüğümüz yerler var. Buradaki projelerimiz prestij işleri. Hem Metrofis, hem İdea’lOfis hem de Santrall’de mümkün olduğunca bölgede olmayan mimariyi, diğer binalarda olmayan cepheyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. İzmir’e nazar boncuğu olacak bir proje çıkarmaya çalışıyoruz. Şehrin kuzey tarafında kendi merkezlerimizi kuruyoruz. Menemen’de yatırımlarımız devam ediyor. Kuzeyşehir’in olduğu yerde 2 bin konutu geçeceğiz. Seyrek’te 300 konut daha yapıyoruz, burada da 2 bin konuta çıkacağız. Ulukent’te de yer arayışlarımız var. Hem şehir merkezinde hem de kuzey bölgesinde yatırımlarımız devam ediyor”

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.