Yıldız Entegre Mimarlarla Buluşmaya Devam Ediyor!

Yıldız Entegre Mimarlarla Buluşmaya Devam Ediyor!

Yıldız Entegre her ay düzenli olarak büyük projelere imza atan mimarlık ofisleriyle buluşmaya devam ediyor. Şirketin son durağı Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık oldu.

A+A-

Orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olarak büyümesini sürdüren Yıldız Entegre, her ay en önemli iş ortakları arasında yer alan mimarlarla bir araya geliyor. Dünyada tasarım alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek yaratıcılık ve inovasyonu tüm çalışmalarının odağına koyan Yıldız Entegre’nin bu vizyon çerçevesinde başlattığı mimar buluşmaları etkinliğinin son durağı, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık oldu.

Oldukça başarılı projelere imza atan Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ziyareti kapsamında mimaride ve tasarımda orman ürünleri tüm yönleriyle konuşuldu. Mimarların Yıldız Trend ve Yıldız Home ürünlerine büyük ilgi gösterdiği buluşmada, ürünlerin teknik detayları üzerine sorular yanıtlandı. Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden buluşmada, orman ürünleri ve mimarlığın ortak paydaları, sektörün gelişimi için atılacak adımlar, daha geniş ve kapsamlı bir iş birliği için neler yapılması gerektiği konuşuldu.

Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Teknoloji ve tasarımı harmanladığımız üretimlerimizde, dekor kâğıdı seçimlerinde tasarımcı ve mimarların yönlendirmelerine değer veriyoruz. Hayal ettikleri tasarımları gerçekleştirebilmeleri için mümkün olan en kapsamlı portföyü sağlıyor, global vizyonla sektöre en iyiyi sunmak için çabalıyoruz.Yıldız Entegre olarak Ağacın İzinde yaklaşımımızla doğadan güç alarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sahip olduğumuz bu vizyon, sektörel gelişmeleri izleyen değil, belirleyen bir şirket olma yolunda her geçen gün daha büyük adımlar attığımızın kanıtı" yorumunu yaptı.

Yıldız Entegre, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisleri ile bir araya gelerek ürünlerin değerlendirildiği, sektördeki yenilikler ve yaklaşımların konuşulduğu ziyaretlerine devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.