Yıldırım Kule Yüzde 80 Doluluğa Ulaştı

Yıldırım Kule Yüzde 80 Doluluğa Ulaştı

Konya yolunda hayata geççirilen, Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, ofis ve marka karması ile yüzde 80 oranında doluluğa ulaştı.

A+A-

Ofis sahiplerinin yerini aldığı Kule’de, birçok ünlü markanın da konumlandığını söyleyen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “130 metre yüksekliğinde, farklı m2 ofis, cadde mağaza ve cadde dükkân alternatifleriyle, her kesimin dikkatini çeken markalar artık kulemizde. Havalandırma sistemi, güvenlik, otopark sayısı, kat yüksekliği, oksijen alanları, konum, sanat galerisi ve toplantı salonları gibi her detayı düşündüğümüz özelliklerimizin yanı sıra bünyemizde bulunan bulunan marka karmamızla da fark yaratıyoruz. Kalan son ofislerimiz için ise görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Dünya Markaları Yıldırım Kule’de

Yıldırım Kule’de yerini alan markalardan da bahseden Zafer Yıldırım “Konya yolu cepheli Cadde mağazalar ve Gökkuşağı Cadde cepheli dükkânlar ile kaliteli hizmet, yüksek ticari hacim ve sosyal yaşamın anahtarını sunduk. Anlaşma sağladığımız firmaları seçerken önceliğimiz kurumsallaşmış ve kaliteye önem veren markalar oldu. Toplamda 50.000m2 üzerindeki inşaat alanını, ticari kullanım, ofis alanı ve dubleks ofis olarak ayırdık. Ayrıca Yıldırım Kule’nin 18.000m2 ‘lik alanını ise cadde mağazalara ayırdık” dedi.

Yıldırım Kule’nin yıldız markaları

Ofisler…

Hollanda Büyükelçiliği, Türkmood, Akşam Gazetesi, Alem FM, Kanal 24, Güneş Gazetesi,Star Gazetesi, Lig Radyo, Hürriyetemlak.com, Kariyer.net, Özel Deren Labaratuvarları, Nelit, Aslantaşlar, Türker Maden, Bekiroğlu İnşaat, DSV Global Transport and Logistics, TÜGİAD, Ünal Türker, Kamu Market, Safemed Labor, Kartun Mühendislik, Kibaroğlu Gayrimenkul, İz Grup, Glam Make UP Studio Nail Bar, Prof. Dr Ferhat Çatal, Ersa Gayrimenkul Yatırım, Çakıryol, CM Yol İnşaat, BZ Grup, Cansimit Danışmanlık, Yurtdaş Hukuk Bürosu, İpsizcambaz.com, Golden Life Yatırım Danışmanlık, Mek Yapı, FFK Partner, www.doğu.com, Troyka, Menteş İnşaat, Dijital medya, NLP, Methood, Alves Motor, Türk Mood ve RGP Güvenlik Sistemleri, Esra Gayrimenkul, Tatlı Limon,Fogbox, Malina Tıp, Avas Sağlık, Biyodemkimya, Paragram Ödeme Hizmetleri A.Ş, FYFER Yapı, Harfiyat Lojistik, Doğu İnşaat, Borganik, Cansimit Hukuk, Okar İnşaat, Ovacık Mühendislik, PR Dijital Medya, Doğrusal Yatırım, Durna Hukuk Bürosu, Özbek İnşaat..

Mağazalar..

Volvo, Starbucks, Boran Grup Otomotiv, Otozen PDR, OtoRapor, EA Motorlu Araçlar, Cepax, Autowax, Car House, Aslanbaş Otomotiv, Yakupoğlu, Troyka, Ares, Cem Automotiv ..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.